Mahmut Uslu Fikret Orman'a Hırsız ve Zampara Diyor!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Eylül 2017, Pazar

Roman kahramanları arasında, iki tane ısınamadığım karakter var. İlki Robin Hood, diğeri de Arsen Lüpen. 

Robin Hood; okumaya başladığımız ilk anlardan beri bizlere ‘Zenginlerden ÇALAN, fakirlere dağıtan’ bir kahramanmış gibi, lanse edilmeye çalışılır.

Bense ana fikrin zengin-fakir değil Robin Hood HIRSIZ’dır olduğunu, her daim savundum! İşte bu nedenle ‘ÇALIYOR ama çalışıyor’ benzetmesi de, ömrüm boyunca midemi bulandırdı. 

Diğer bize dayatılan roman kahramanı da, Arsen Lüpen. Hani şu Fenerbahçe’nin ağız ishali yöneticisi Mahmut Uslu’nun, BJK Başkanı Fikret Orman’a ‘Arsen Fikret’ diyerek imada bulunduğu karakter!

Peki, Kimdir Bu Arsen Lüpen?

Arsen Lüpen, Fransız yazar Maurice Leblanc'ın yarattığı bir roman karakteridir. Leblanc, karakteri oluştururken anarşist ve akıllı bir hırsız olan Marius Jacob'dan esinlenmiştir. Yani ‘Arsen’ karakterinin iki önemli özelliği vardır. 

1-) HIRSIZ 
2-) ZAMPARA

Bir insanın milyonlarca taraftarı temsil eden Beşiktaş Başkanına, bu tür bir benzetme yapabilmesi için ya deli olması yada elinde sağlam bilgi - belgelerin olması gerekiyor. Diğer türlüsü iftira ve hakarete girer ki, Anayasamızda böyle bir vakanın ağır ceza ve yaptırımları mevcuttur!

Başkan ve Yöneticiler Nerede?

Fenerbahçe’nin ‘Ağız İshali’ yöneticisinin benzetmesi, en kibar tarif ile çok çirkin. Maç sonu ve çok daha sonrasında da, Başta SN. Başkan Fikret Orman ve diğer yönetim kurulu üyelerinin Uslu’ya hak ettiği cevabı vermemesi beni çok üzdü. En azından BJK’yı temsilen 1 kişinin çıkıp ‘Milyonlarca taraftarımızı temsil eden Başkanımız SN. Fikret Orman’a yapılan bu çirkin benzetme için, yasal bütün işlemleri başlatıyoruz’ demesini beklerdim. Çünkü ‘HIRSIZ’ benzetmesi ve İftirası büyük suçtur!

Nerelerdesiniz? 

Fikret Başkanı, yönetim kurulu ve şeklini en çok eleştiren kişilerin başında geliyorum ancak! Ona yapılan saygısızlık ve hakareti BEŞİKTAŞ’a yapılmış sayarak ağız ishali yöneticilerin hakaretlerine de sessiz kalamam. Hiç kimse 1 asrı geçkin Şanlı tarihi temsil eden kulübümün başkanına, bu tür imalarda bulunamaz. 

Ben halen bulunanların da, bir daha böyle bir şeye yeltenememeleri adına hak ettiği cevabı alacağı alacaklarına inanıyorum. 

‘Kötü Söz Sahibindir’. İadeli-Taahhütlü, yerine teslim etme zamanı…

Hak edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki