MALATYASPOR - BEŞİKTAŞ DETAYLAR!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, kazanarak lider Galatasaray'ı yakalamak istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:02 Mart 2021, Salı

Bir Maçı Eksik Olan Kartal Ezeli rakiplerinden Fenerbahçe İle Aynı Puanda Bulunuyor

Teknik direktör Sergen Yalçın, zorlu 90 dakika öncesinde sahaya süreceği ilk 11'i belirledi. Yeni Malatya Stadı'nda saat 19.00' da oynanacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Bir maç eksiği olan Siyah-Beyazlılar 54 puanla lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde 2'nci sırada yer alıyor. Son üç karşılaşmayı 1-0, 3-0 ve 3-0'lık skorlarla kazanan Sergen Yalçın'ın öğrencileri, Malatya deplasmanından da galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışında kazaya uğramak istemiyor ve galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı hedefliyor.

LİGDE 8. RANDEVU

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor, ligde 8. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın oynadığı 7 maçta Beşiktaş'ın 5, Malatyaspor'un 1 galibiyeti bulunurken, 1 karşılaşma ise golsüz sona erdi. Beşiktaş, bu sezon ilk yarıdaki maçtan 1-0 galibiyetle ayrılmıştı.

3 MAÇTA 7 GOL

Kartal, Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta rakip fileleri tam 7 kez havalandırmayı başardı. Bu periyotta Konyaspor'u 1-0, G.Birliği (D) ve Denizlispor'u aynı skorla 3-0 mağlup eden Kara Kartallar, kalesinde hiç gol görmedi.

MUHTEMEL 11; Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Atiba, Ljajic, Larin, Aboubakar

 
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki