Marouane Fellaini'ye Resmi Teklif Yapıldı!

Spor Toto Süper Lig’de gelecek sezonun kadrosunu kurmak amacıyla çalışmalara başlayan Beşiktaş dünyaca ünlü orta saha için girişimlere başladı.
Haberin yayılanma tarihi:07 Haziran 2018, Perşembe

2017-18 sezonunu 4. sırada tamamlayarak hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, orta sahasını güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarına başladı.

Beşiktaş'ın , İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran itibarı ile sona erecek olan Marouane Fellaini'ye resmi teklif yaptığı iddia edildi.

İngiliz ekibinin yeni sözleşme teklifini reddeden ve 30 Haziran tarihi itibarı ile serbest kalacak olan Belçika orta saha oyuncusuyla ilgili bu iddia Fransız basından geldi.

Fransa'nın önemli yayın organlarından RMC Sport'un internet sitesi, siyah beyazlı kulübün Fellaini'ye resmi teklifini ilettiğini yazdı. Haberde Beşiktaş yönetiminin Fellaini'ye yıllık 5 Milyon Euro tutarında bir teklif yaptığı belirtildi.

Fellaini'ye, Çin Süper Ligi'nden bir takımın da talip olduğu ve adı açıklanmayan bu takımın 30 yaşındaki oyuncuya yıllık 20 milyon Euro önerdiği iddia edildi.

Öte yandan Fellaini için adı geçen Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint-Germain'in yeni teknik direktörü Thomas Tuchel'in Belçikalı oyuncuyu kadroda düşünmediği ve bu nedenle Fellaini'nin Paris Saint-Germain'e transferinin imkânsız olduğu öğrenildi.

5 yıldır United forması giyen Fellaini, menajer Jose Mourinho'nun ısrarlarına rağmen takımda kalmayı reddetmişti.

Belçika Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası kadrosunda da yer alan Fellaini, 2013'ün Eylül ayında İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan 32,4 Milyon Euro karşılığında transfer edildi. Bu sezon Manchester United ile 23 maça çıkan Fellaini 5 gol attı ve 1 asist yaptı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki