Maşallah Beşiktaş Mogaz

Beşiktaş Mogaz Takımı, play-off turu ikinci maçında Mersin Hantaş Sportif'i 44-31 mağlup etti.
Haberin yayılanma tarihi:13 Nisan 2015, Pazartesi

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılar, İbrahim Demir, Ivan Nincevic, Vedran Zrnic, Predrag Dacevic, Erwin Jan Feuchtmann Perez, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar ilk yedisiyle başladı.

Beşiktaş Mogaz, mücadeleye savunmada başladı. Ramazan’ın pasında sağ köşeden iyi yükselen Zrnic, siyah-beyazlıların ilk golünü kaydetti. 4. dakikaya girilirken savunmada Tolgai yaptığı blokla pozisyonun gol olmasını engelledi. Beşiktaş Mogaz, ilk 5 dakikayı 4-3 geride tamamladı. Sağ çaprazda Tolga’ya yapılan faul de hakem 7 metre atışını gösterdi. 7 metrede topun başına geçen Ivan, skora eşitlik getirdi (4-4). Hızlı ataklarla hücumda pozisyon arayan siyah-beyazlıları, ataklarda başarılı oldu. İbrahim’in pasında hücumda kaleciyle karşı karşıya kalan Uğur, attığı golle siyah-beyazlıların son 7 dakikaya 14-13 önde girmesini sağladı. Predrag ve Tolga ile başarılı savunma yapan Beşiktaş Mogaz, rakibinin skora ortak olmasını engelledi. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede siyah-beyazlılar, skora denge getirdi. Volkan ve Ivan ile hücumda sayılar üreten Beşiktaş Mogaz, son 3 dakikaya 17-15 önde girdi. Ramazan, pasında Ivan, attığı golle farkı 3’e çıkardı. Son bölümlerde üstün bir oyun sergileyen siyah-beyazlılar, ilk yarıyı 20-15 önde tamamladı.

Beşiktaş Mogaz, ikinci yarıya Yunus Özmusul, Vedran Zrnic, Ivan Nincevic, Erwin Jan Feuchtmann Perez, David Rasic, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.

Siyah-beyazlılar, ikinci yarıya Erwin ve Uğur’un golleriyle başladı. Hızlı hücumlarla goller üreten Beşiktaş Mogaz, skoru 23-15’e getirdi. Taraftar desteğini de arkasına alan Beşiktaş Mogaz, başarılı savunmalar yaparak rakibinin farkı eritmesini önledi. Ivan ile birebir pozisyon yakalayan Beşiktaş Mogaz, skoru 26-17’ye getirdi. Savunmadan Predrag’ın pasında iyi hareketlenen Vedran, çizgi üzerinden Uğur’a verdiği güzel pas ile farkın 11’e çıkmasını sağladı. Beşiktaş Mogaz, son 13 dakikaya 34-25 önde girdi. Erwin’in pasında 2 oyuncunun arasından iyi şut çıkaran Ramazan skoru 36-27’ye getirdi. Savunmada başarılı olan Beşiktaş Mogaz, rakibine geçit vermedi. Pozisyonun devamın Predrag’ın pasında Uğur attığı golle farkı 9 sayıya çıkardı. Rakip atakta araya iyi giren Erwin, pozisyonu Beşiktaş Mogaz lehimine çevirdi. Antrenör Müfit Arın, mücadelenin son bölümlerinde genç oyuncular Kubilay Yılmaz ve Muhammed Taha Ayar’a şans verdi. Bülent’in pasında sağ çaprazda Muhammed Taha’nın şutu kalecide kaldı. Taraftar desteğini de arkasına alan siyah-beyazlılar, baştan sona üstün bir oyun sergiledi ve salondan 44-31 galip ayrıldı.

Beşiktaş Mogaz Takımı bu galibiyet ile seride 2-0 öne geçmiş oldu. Beşiktaş Mogaz salı(14 Nisan) günü saat 19:00'da Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynayacağı üçüncü maçı da kazanması halinde play-off'ta yarı finale yükselecek.

Bjk.com.tr

Etiketler: Hentbol   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki