MAXİM'İN GÖZÜ DERBİ DE!

Beşiktaş'ın Gaziantep FK'dan kiraladığı Rumen oyuncu Alexandru Maxim, Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de oynamak istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mart 2023, Perşembe

ŞENOL HOCADAN FORMA İSTİYOR

Deneyimli oyuncu, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde uyum problemini geride bırakıp bununla beraber performansıyla teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmeyi amaçlıyor. 32 yaşındaki 10 numara, derbinin başlangıç kadrosunda yer alıp takımına en üst seviyede katkı vermeyi amaçlıyor. Siyah-Beyazlı formayla 3 maça çıkan tecrübeli futbolcu, sonradan dahil olduğu bu karşılaşmalarda skora katkı yapamamıştı.

TAYFUR İÇİN SIKI PAZARLIK

Beşiktaş, bonservisini almak istediği Tayfur Bingöl için Alanyaspor ile görüşmelerini sürdürüyor. Genç oyuncu için Şenol Güneş olumlu rapor verdi. Valerien Ismael'in 11'de 2 kez şans verdiği Tayfur, Güneş döneminde ise 7 maçta 11'e girdi. Sol ve sağ kanat, sağ bek ve orta sahada görev alan Tayfur için Güneş'in raporları olumlu olurken Siyah-Beyazlılar da bonservis için Alanyaspor ile masaya oturacak. Akdeniz ekibinden 5 Milyon TL bedelle kiralanan Tayfur'un 1.3 Milyon Euro satın alma opsiyonu bulunuyor.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki