Medel 300 Maç 87 Sarı 11 Kırmızı Kart!

Medel’le anlaşma sağlanması sonrasında alacağı ücret ve İnter’e ödenecek olan bonservis bedeli de netleşti.
Haberin yayılanma tarihi:12 Ağustos 2017, Cumartesi

Buna göre Şilili oyuncuya yıllık 2.1 milyon Euro verilecek ve bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık sözleşmeye imzasını atacak.

İtalyan ekibine bonservis bedeli olarak 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.

Dikkat çekici Medel notları

Agresif bir futbolcu olarak bilinen Medel, bu özelliğini çocukken aldığını belirtmişti. Bir röportajında, “14 yaşındayken, amatör bir takımdaydım ve 2 dakika kala gol attım, maçı kazandık. Maçtan sonra beni öldürmek istediler. Herkes benim üzerime yürüdü. Ben de gittim onlarla kavga ettim” demişti.

300 maçta 87 sarı kart ve 11 kırmızı kart gören Medel, “Çok tutkulu ve takımıma sadık bir oyuncuyum. Gördüğüm kırmızı kartlar, yaptığım hareketlerden değil, gösterdiğim tepkiler yüzünden. Ancak olgunlaştıkça öfkemi kontrol etmeyi daha iyi öğrendim” yorumunu yapmıştı.

Gary Medel, Şili Milli Takımı’nın kaptanları arasında yer alıyor. Medel, toplamda 103 kez milli oldu ve rakip fileleri 7 kez salladı. 2015 ve 2016’da ülkesiyle Copa America’yı kazanan Medel, 2008’de de Şili’de Yılın Futbolcusu unvanını elde etmişti.

Şu an Fransız ekibi Lille’i çalıştıran Marcelo Bielsa, 2007-2010 yılları arasında Şili Milli Takımı’nın başındayken, tecrübeli futbolcu için “Top kapmak için bir hamle yaptığında, tüm hayatını da oraya koyar” ifadelerini kullandı.

Fanatik
      

Etiketler: Medel   Transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki