Medel 'Artık Bana Forma Vermezler!'

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Gary Medel, neden forma giymediğini merak ettiğini açıkladı.
Haberin yayılanma tarihi:20 Şubat 2019, Çarşamba

Beşiktaş’ta ikinci yarıda orta sahadaki formasına Atiba Hutchinson’a kaptıran Gary Medel’in moralsiz görüntüsü dikkatlerden kaçmıyor.

Şilili oyuncunun sezon sonunda da Beşiktaş’tan ayrılmak istediği iddiaları da gündemdeki yerini koruyor.

İngiliz Ekibinin Radarında

Ara transfer döneminde West Ham United’ın istediği yıldız oyuncu, bu takımın istenilen bonservis bedelini ödememesi üzerine takımda kalmıştı. Geçen hafta içinde İngiliz ekibinin yöneticileri de Medel ile ilgilendikleri yönünde bir açıklama daha yaptı. Yine İngiliz basınında Şenol Güneş’in kazanan kadroyu kolay kolay bozmayacağı ve bu nedenle Medel’in ilerleyen haftalarda forma bulmasının zor olduğuna yönelik haberler çıkıyor. Alacakları konusunda yönetimle anlaşamayan ve takımda kalan Ricardo Quaresma gibi yönetimle birikmiş parası için pazarlık yapması beklenen Medel’in, milli maçlar nedeniyle antrenmanlarını aksatmadığı ve işine sadık kaldığı vurgulandı. Geçtiğimiz günlerde menajerini İstanbul’a çağıran Medel’in sözleşmesindeki bir yıllık opsiyonu devreye sokmayacağı da belirtildi.

Gary Medel: Neden Oynatılmadığımla İlgili Birşey Söylenmiyor

Alacakları nedeniyle kulübü TFF’ye şikayet eden ve yönetim tarafından ‘istenmeyen adam’ ilan edilen Şilili futbolcunun yakın çevresine şunları söylediği öğrenildi. “Bana bundan sonra forma vermezler. Aylardır paramı alamadığım için kulübü şikayet etmek zorunda kaldım. Neden oynatılmadığımla ilgili bir şey söylenmiyor. Ben para almadım diye oynamamazlık etmedim. Tam tersine mesleğime olan saygımdan dolayı, sahaya tüm gücümü koymaya çalıştım” dediği aktarıldı.

Milliyet

Etiketler: Medel   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki