Medel'in Yerine Charles Kabore!

Rus ligi ekiplerinden Krasnodar'ın formasını giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Burkina Fasolu futbolcu Charles Kabore, uzun bir süredir Beşiktaş'ın transfer gündemini meşgul ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:13 Mayıs 2019, Pazartesi

31 yaşındaki ön liberonun, Siyah Beyazlılar'a bedelsiz olarak gelebileceği açıklandı.

Kabore'nin menajerliğini yapan Dmitry Selyuk, geçtiğimiz ay Rus basınına verdiği demeçte Siyah Beyazlılar'ın devre arasında Krasnodar'a 1 Milyon Euroluk bir teklif yaptığını ancak bunun geri çevrildiğini söylemişti. Selyuk, Rusya'da yayım yapan Championat adlı internet sitesiyle gerçekleştirdiği röportajda gündeme bomba gibi düşecek bir açıklamada bulundu.

Oyuncusunun Beşiktaş'a bedelsiz olarak gelebileceğini ima eden Selyuk şunları kaydetti:

"Türk kulüpleri Kabore'yi gerçekten istiyor. Geçtiğimiz Ocak ayında da Krasnodar'a oyuncunun bonservisini ödemeye hazırdılar. Haziran'da Kabore serbest kalacak ve kendisine hem Türkiye hem de başka ülkelerden teklif var. Fakat şu an için somut bir gelişme yok."

Menajerinin bu açıklamaları, Gary Medel'in takımdan ayrılma ihtimaline karşılık ön libero arayışında olan Beşiktaş'ın Kabore transferini gerçekleştirmeye çok yakın olduğu şeklinde yorumlandı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki