Milan'dan Beşiktaş'a Takas Teklifi!

Beşiktaş, hoca arayışlarını sonlandırdı ve gözünü transfere dikti...
Haberin yayılanma tarihi:11 Haziran 2019, Salı

Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Kartal, bir yandan da genç oyuncularına gelen transfer teklifleri ile ilgileniyor.

Özellikle İtalyan kulüplerinin Dorukhan Toköz'e olan ilgisi Siyah Beyazlıların iştahını kabartıyor.

Beşiktaş yönetimi, bir yandan transfer çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bir yandan da takımdaki genç yıldızlara gelen tekliflerle ilgileniyor.

Son dönemde Siyah-Beyazlıların yıldızı Dorukhan için, İtalyan ekipleri büyük bir yarışın içine girdiler. Çizme'den gelen iddialara göre, genç yıldızla en ciddi şekilde ilgilenen ekip Milan.

Inter ve Fiorentina'da ısrarla Dorukhan'ı istiyor.

Beşiktaş'ın şimdiye kadar Dorukhan için sadece Frankfurt'tan teklif aldığı iddia edilirken, 8 Milyon Euro civarındaki teklifin reddedildiği bildirildi. İddiaların belki de en ilgi çekici olan Milan'ın, Dorukhan için Beşiktaş'a Hakan Çalhanoğlu ve artı para teklif edeceği iddiası oldu.

Radio CRC'de yer alan iddiaya göre orta sahaya 8 numara arayan Milan, pek çok talibi olan Dorukhan için Türk ekibini ikna etmek için kadroda düşünmediği Hakan'ı kullanacak. Resmi teklif için İzlanda maçından sonra harekete geçileceği, rakamın 2-3 gün içinde netleşeceği bildirildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki