Mimarı TFF Cezalar Kulüplere

Hazır olmayan statta Süper Kupa Finali oynatan, Passolig yerine kağıt bilet satan ve binlerce taraftarı stada aramadan alan TFF, faturayı ise kulüplere kesti...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ağustos 2017, Cuma

Konya 5 maç ceza alırken, Beşiktaş ise ilk maçında 40 bin taraftarından mahrum kaldı!

Türk futbolunda yeni sezonun ilk resmi maçı, Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa finaliyle açılmıştı. Samsun’da oynanan mücadelenin sonunda kupayı Konya kazanırken, maç sırasında ve sonrasında yaşanan olaylar, gündeme damgasını vurmuştu. İki takım taraftarlarının neden olduğu saha olaylarının ardından PDFK’ya sevk edilen her iki kulübe de ceza geldi.

Konyaspor’a evindeki 5 resmi maçı seyircisiz oynama ve ek olarak 250 bin TL, taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan ötürü 100 bin TL ceza verildi. Buna göre Yeşil- Beyazlılar sırasıyla; Gençlerbirliği, Alanyaspor, Akhisar, Galatasaray ve Osmanlıspor maçlarına taraftarından yoksun çıkacak.

Antalya maçında çekecekler 

PFDK, Siyah-Beyazlılar’a da yine taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle sahasındaki 1 maçı seyircisiz oynama cezası verdi ve 100 bin TL para cezası kesti. Beşiktaş da aldığı ceza nedeniyle, Süper Lig’de sahasında oynayacağı yeni sezonun ilk karşılaşması olan Antalyaspor sınavını seyircisi olmadan oynamak zorunda kalacak. Her iki kulübün, aldıkları cezalara itiraz ettikleri bildirildi. 

Fanatik

Etiketler: PFDK   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki