Mitrovic'in Maliyeti Çok Yüksek!

Beşiktaş’tan kiralanan Mitrovic’i gelecek sezon da takımda görmek isteyen Club Brugge Teknik Direktörü Leko, Türkiye’de kalması durumunda Hırvat futbolcunun daha da çıkışa geçeceğini söyledi, “Pepe ile iyi bir ikili olabilirler” diye konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:11 Haziran 2018, Pazartesi

Club Brugge Teknik Direktörü Ivan Leko, Matej Mitrovic’in bir sezon daha takımda kalması temennisinde bulunurken, İstanbul’a dönmesi durumunda iyi işler yapabileceğini de dile getirdi.

Hırvat stoperin Siyah-Beyazlı takımda da başarılı olabileceğini savunan Leko, “Beşiktaş’ta Pepe gibi uluslararası tecrübesi büyük bir isimle oynama durumu var. İyi bir ikili olabilirler. Ayrıca Mitrovic, Portekizli futbolcunun bu tecrübesinden yararlanarak daha da büyük bir gelişme gösterebilir” dedi. Milliyet Gazetesi'nden Onur Dinçer'e konuşan Ivan Leko, vatandaşıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Mitrovic bir savunma oyuncusu olarak çok yetenekli bir isim

''Bize geldiğinde bu yeteneğini kısa sürede göstermeyi başardı. Bu yüzden birçok maçta forma şansı buldu ve şampiyonlukta önemli katkı sundu. Henüz genç bir futbolcu. Gelişmeye uygun bir yapısı var ve çok istekli. Zamanla daha da iyi olacağını düşünüyorum. Bir yıllık süre zarfında burada da önemli bir gelişme gösterdi. Şahsen ben performansından çok memnun kaldım. Teknik ekibimizle hiçbir sorun yaşamadı, takım arkadaşlarıyla da arası oldukça iyiydi. Genç yaşına karşın profesyonellik anlayışı üst seviyede.”

‘Bonservisi yüksek’

Hırvat teknik adam, “Öyleyse neden 4.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanarak takımda tutmadınız?” sorusuna, “Ben Mitrovic’in bonservisinin alınması yönünde yönetime rapor sundum, takımda tutulmasını istedim. Ancak rakamın çok yüksek olması nedeniyle transfer kalıcı olarak gerçekleşmedi” dedi, kiralık umudunun bulunduğunu da dile getirdi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki