Mohamed Elneny Beşiktaş'ta!

Gary Medel’in gidişinin ardından 6 numara arayışlarına başlayan Kara Kartal’ın gündemine sürpriz bir isim geldi...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ağustos 2019, Cuma

İngilizler’in önde gelen gazetelerinden Daily Mail, Arsenal’in 27 yaşındaki yıldızı Mohamed Elneny’yi, 1 yıllığına Beşiktaş’a kiraladığını iddia etti.

Siyah-Beyazlılar, Şilili yıldızı Gary Medel’i, İtalya Serie A ekibi Bologna’ya sattı. Şimdi ise Kara Kartal’ın gündemine sürpriz bir isim gelmiş durumda.

İngilizler’in önde gelen gazetelerinden Daily Mail, Premier Lig devlerinden Arsenal’in yıldızı Mohamed Elneny’nin Beşiktaş ile anlaştığını yazdı.

Ayrıca haberde Beşiktaş’ın, 27 yaşındaki futbolcuyu 1 yıllığına kiraladığı da yer aldı. Bu doğrultuda Mısırlı ön libero için evrakların yetiştirilmeye çalışıldığı ve imzaların atılmasının an meselesi olduğu da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Kolaylık Sağlayacaklar

Ayrıca Londra ekibinin teknik direktörü Unai Emery de geçtiğimiz günler içerisinde yaptığı açıklamada müjdeyi vermişti. Mısırlı futbolcunun daha fazla forma şansı bulması gerektiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Elneny’nin daha fazla forma şansı bulması gerekiyor. Bu yüzden de takımdan ayrılması gerekiyor. Kendisine kötülük yaptığımızı düşünmüyoruz, takımdan ayrılması konusunda ona her türlü kolaylık sağlayacağız” yorumunu yapmıştı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki