Monchi Vida Transferi Hakkında Konuştu!

Roma Sportif Direktörü Monchi, Fiorentina maçı öncesinde Beşiktaşlı Vida'nın transferi hakkında konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:31 Ocak 2019, Perşembe

Roma Sportif Direktörü Monchi, dün akşam İtalya Kupası Çeyrek Final maçı olan Fiorentina - Roma karşılaşması öncesinde Beşiktaşlı Vida'nın transferi hakkında İtalyan basınına demeç verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş adı transfer döneminde Roma ile anılan Hırvat savunma oyuncusu Vida'nın takımda kalacağını dün basın mensupları ile yapılan toplantı sırasında açıklamıştı.

''ŞU ANA KADAR BİR GELİŞME YOK''

Roma Sportif Direktörü Monchi, Fiorentina ile oynanan kupa maçı öncesinde transfer açıklamasında bulundu. Rai Sport sitesinde yer alan habere göre, Roma Sportif Direktörü Monchi: "Vida ve Barrios hakkında şu anda bir şey söyleyemem. Takımı güçlendirmek istiyoruz ama şu ana kadar bir gelişme yok." ifadelerini kullandı.

Vida, Beşiktaş'tan Ayrılacak Mı?

Teknik direktör Şenol Güneş'in takımda kalacağını açıkladığı Vida'nın transferinde perde arkası gelişmeler netleşti. Domagoj Vida'nın Ocak ayı transfer döneminde İtalyan ekiplerinden biri 6 milyon Euro olmak üzere iki ayrı teklif aldığı ve kendisine 2,5 Milyon Euro teklif edildiği ancak Vida'nın Siyah Beyazlı takımda kalmaya karar verdiği öğrenildi.

Transfer döneminin kapanmasına saatler kala Vida transferinde rakam artışı olmadığı taktirde Hırvat savunma oyuncusu kariyerine Beşiktaş'ta devam edecek.

Futbol Arena

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki