Mourinho'dan Fellaini Müjdesi!

ManU’nun hocası Mourinho, öğrencisinin ayrılığı için yeşil ışık yaktı.
Haberin yayılanma tarihi:25 Kasım 2017, Cumartesi

Sezon başında G.Saray'a kapıyı kapatan Portekizli çalıştırıcı "Benim yapacağım bir şey yok. Fellaini'nin kararına saygı duyarım" diyerek Beşiktaş'a vizeyi verdi

Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan ve Türkiye'nin gururu olan Beşiktaş, kadrosuna daha da güçlendirmek için bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah-Beyazlı yönetim, Manchester United'ın yıldızı Marouane Fellaini için temaslarını sıklaştırırken, İngiliz ekibinin teknik direktörü Jose Mourinho da oyuncusunun ayrılığı için yeşil ışık yaktı.

Fellaini'nin yaptığı görüşmelere müdahil olamayacağını bildiren Portekizli çalıştırıcı, "Şu anda benim yapacağım bir şey yok. Oyuncuya saygı duyarım, çünkü kendi geleceği hakkında karar verme hakkı var. Bu yüzden beklerim. Benim kontrolümde olmayan şeyler bunlar" ifadelerini kullandı.

PSG'nin de devrede olduğu 30 yaşındaki Belçikalı yıldız, Manchester United ile sözleşmesini Ocak ayına kadar yenilemezse başka takımlar ile sözleşme imzalama hakkına sahip olacak. Fellaini, sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak Mourinho, "Beni almaları Fellaini'yi almalarından daha kolay" diyerek öğrencisi için kapıları kapatmıştı.

Bu sezon Fellaini
10 maç
4 İlk 11
4 gol
1 asist

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki