MULEKA'NIN YERİNE KASPER DOLBERG!

Sezon sonunda Jackson Muleka ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, hücum hattını sürpriz bir isimle güçlendirmek istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mart 2023, Perşembe

1,87’lik Forvet Listenin İlk Sırasında Yer Alıyor;

Ara transfer döneminde Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut, Vincent Aboubakar ve Alexandru Maxim'i kadrosuna katan Beşiktaş, gözünü şimdiden sezon sonuna çevirdi. Jackson Muleka'yı gözden çıkaran Kara Kartal, Kongolu hücumcunun yerini sürpriz bir isimle güçlendirmek istiyor.

MULEKA YOLCU

Ara transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Siyah Beyazlılar, yaz ayı için de girişimlerini sürdürüyor. Kevin N’Koudou’yla yolların ayrılması sonrasında Roma’yla sözleşmesi bitecek El Sharaawy’i almayı planlayan yönetim, teknik ekibin beklentisinin altında kalan Jackson Muleka’nın yerine gelecek ismi de şimdiden buldu!

HEDEF KASPER DOLBERG

Arap kulüplerinin radarında bulunan ve 5 milyon Euro değer biçilen Demokratik Kongolu golcünün yerine 25 yaşındaki Danimarkalı santrfor Kasper Dolberg isteniyor.

SEZON BAŞI DA GÜNDEME GELDİ

Sezon başında da transferi gündeme gelen ancak operasyonu gerçekleşemeyen 1,87’lik forvet, Hoffenheim’da kiralık olarak forma giyiyor. Bonservisi, Fransız ekibi Nice’te bulunan Dolberg için sezon sonunda girişim olacak.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki