''Murat Hazinedar'ın Hakkında Çıkan Şaibe Dosyaları Karşısında Kudurduğu Anlaşılıyor''

Nihat GENÇ'in Aydınlık gazetesi yazısı. ''Yeni CHP Murat Hazinedar bataklığında son günlerini yaşıyor.''
Haberin yayılanma tarihi:05 Ekim 2016, Çarşamba

Murat Hazinedar, belediye meclisinde delirmiş bir öfkeyle ve ağza alınmayacak laflarla ve hepsi yalan iddialarla 40 dakikadan uzun konuşma yaptı. Konuşma kaydı elimizde..

Murat Hazinedar’ın hakkında çıkan şaibe dosyaları karşısında kudurduğu anlaşılıyor, öyle bir cinnet hali ki, deli doktorları kollarını bağlamadan, kanat açıp tımarhaneye kendisi uçuverdi..

İlhan Cihaner ve Aykut Erdoğdu’ya ahlaksız, şerefsiz lafları havada uçuştu, akıl almaz küfürler sıraladı..

Ve şüphesiz kontrolden çıkıp Oda TV’ye Karanlık Oda diye defalarca saydırdı..

Ve sıra Aydınlık Gazetesi’ne geldi, efendim Aydınlık’tan içeri düşenleri de zamanında ziyaret etmişmiş ve sonra ‘çete’ suçlamalarının içinde adını geçirdi..

Iııın ın ın en heyecanlı yerine geldik, kendisine saldıranlar bir ‘çeteymiş’, hangi gazeteciler kimlerle çeteymiş, kimlerle hangi telefon trafikleri içindeymiş, hepsini biliyormuş, banka hesaplarına kadar, elindeymiş..

Vay vay vay. Biz ne demiştik bu adam için, FETÖ’cü.. Şimdi bu zatın meclis konuşmasına bakın.. Oda TV’yi kimler ağzına Karanlık Oda diye aldı, FETÖ’cüler.. FETÖ’cülerin çoğu içerde ve Oda TV bütün ilişkileriyle mahkeme edildi ve aklandı ve Türkiye Oda TV’ye yapılanlar için yıllardır utanıyor..

Ama ‘Karanlık Oda’ karalamasını kullanan birileri hâlâ kalmış, o da yeni CHP’nin Beşiktaş Belediye Başkanı..

Yazarları, gazetecileri kimler, elimizde telefon tapeleri var diye tehdit etti, FETÖ’cüler. FETÖ’cüler içerde ya da kaçtılar, ama hâlâ birileri aynı FETÖ yöntemleriyle tehditlerini üstelik CHP belediyesinden savuruyorlar..

Bak Murat Hazinedar belası ve şaibesi, hiçbir gazeteci ve yazar temiz ahlakını ve namusunu seninle mukayese edecek kadar alçaltmaz kendini, ancak, öyle banka hesapları telefon trafikleri çete lafları, geçecen bu FETÖ’cü savcılardan öğrendiğin ‘tehditleri’..

Mesela şu banka hesapları lafı çok dikkatimi çekti, şu banka hesaplarımızın dökümünü bir yayınla da ahali ve medyamız biraz kendinden utansın, otuz yıldır bu ülkede en çok üstelik edebi yazı-makale kaleme alan ve milyonlara ulaşmış bir yazarın perişan halini biz utanıyoruz söylemeye sayenizde memleket bir görsün.. Ve en yakınınızdaki bir güvenlik görevlisi ya da yolda önünüze çıkan bir dilencinin banka hesaplarıyla lütfen karşılaştırın, mesela banka hesabımız bir bağkur maaşı bin üç yüz lira çıkarsa ne yapacaksınız?

Gelelim Çete’nin telefon trafiğine, Aydınlık yazarı ve on yıla yakın Oda TV’nin bu çok okunan yazarın telefon trafiği günde sadece o da özel yakını bir kişiye ya da bir günde ettiği toplam telefon sayısı ikiye üçe çıkmazsa, ne yapacaksın?

Bu tehdit ve ithamları bu FETÖ taktiklerini yüzlerce FETÖ’cü savcıya hakime nasıl yedirdiğimizi bilmeyen duymayan bir vatan evladı kaldı mı? Arkanızı dayadığınız ne o FETÖ’cü savcılar ne de Amerikanız, bu halkın ve bizlerin elinden kurtaramaz sizi, bakın biz sizin gibi yıllarca duymazdan gelip suskunluğu seçmiyoruz, anında veriyoruz hesabımızı..

Gelelim, İlhan Cihaner’e küfürlerine..

İlhan Cihaner CHP vekili, partisi Cihaner’i Beşiktaş belediyesinde ayyuka çıkan şaibeler üzerine bir soruşturma’ yapmak için üç vekil arkadaşıyla görevlendirdi, o da, dosyasını hazırladı ve meşhur Kırmızı Dosyayı Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim etti..

İşte bu ‘dosya’ Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bir türlü açılmadı ve gazeteciler ve bir çok CHP’li vekil niçin açılmıyor diye isyan etti..

Aykut Erdoğdu bu yüzden isyan etti, İlhan Cihaner bu yüzden, dosyanın içindekileri kaleme alan ve bilen biri olarak, Beşiktaş Belediyesi’ndeki şaibeleri partinin daha fazla taşıyamayacağını söyledi..

İlhan Cihaner kamuoyunda saygı duyulan ve güvenilen bir isim..

Bunda ‘kuduracak’ ne var, babanın çiftliği mi orası, herkes hukuk ve mahkeme önünde hesap vermek zorundadır, işte dosya işte belgeler..

İlhan Cihaner ‘lekesiz şaibesiz’ ve hatta FETÖ’nün en büyük mağdurlarından biri, şerefsiz, ahlaksız laflarıyla İlhan Cihaner’i güya tehdit eden o şeytan dilini, o mehdilerle sırattan geçme rüyalarıyla cemaat odalarında tembihlenmiş o iblis dilini, hukukla mahkemeyle ve halkın tokadıyla kopartırlar...

İlhan Cihaner şerefsiz olacak ve sen en itibarlı en şerefli olacaksın, bu yeni CHP’nin adalet dünyası artık ‘itibarları’ böyle mi bölüştürüyor..

Ama eminim ilişkiler ve para ağlarının gücü seni zıvanadan çıkartmış, yeni CHP’de saltanatlaşan bu gücünü görünce, kendime ve okuyucularıma sormadan edemiyorum, ey okuyucu, bu yeni CHP’den bu dosya kavgası sonrası, çekip giden Murat Hazinedar mı olur, kovulan ya da istifa eden İlhan Cihaner mi olur?

Ben İlhan Cihaner gider demiyorum ama yeni CHP’de şaibeleriyle saltanatlaşanları susarak koruyanları düşününce, büyük ve dramatik bir filmin final sahnesine geldiğimizi düşünüyorum..

Kılıçdaroğlu, bakalım partisinin en başarılı vekili İlhan Cihaner’i mi koruyacak yoksa Murat Hazinedar’ı mı?

Şunu da söyleyeyim, birçok CHP’li vekil cebine istifa mektuplarını koydular, şayet Murat Hazinedar görevden alınmazsa, hepsi gideceğini söylüyor.

Çünkü açık bir gerçek: Murat Hazinedarlı bir CHP kamuoyunda rezil oldu artık Murat Hazinedar’la imkansız..

Kılıçdaroğlu’nun seni koluna takıp sanki hayırlı bir evlatmışsın gibi anneniz hayrına açtığı okulun yankıları Kılıçdaroğlu’nu da bitiriyor, bitirdi bile..

Sorular geliyor geliyor geliyor Kılıçdaroğlu niçin işçilerini döven Beşiktaş halkıyla tekme tokat kavga eden ve onlarca imar yolsuzluk ihale şaibeleri belgelerle kanıtlanıp ayyuka çıkmış bir başkanı görevden neden alamıyor’a, dayanıyor..

Yeni CHP artık Murat Hazinedar neden alınamıyor yokuşunu çıkamaz artık..

CHP içinden konuşulanlara gelelim, alamıyor çünkü, Murat Hazinedar’ın yolsuzluklarına bulaşmış bir çok vekil var, Murat Hazinedar’ı çekersen aslında partinin önemli bir parçası da bu yıkıntının altında kalacak..

İkinci olarak, alamıyor çünkü, Murat Hazinedar belediyesine benzer CHP’nin elinde bir çok belediye var, bu belediyeler için de sonun başlangıcı olur, korkusu var..

Kısaca Murat Hazinedar’ı çekersek ‘yeni CHP yıkılır’ korkusu..

Çünkü Murat Hazinedar yeni CHP’nin inşa edildiği çürük tahtalar çürük ilişkileri temsil ediyor, bu çürüklerden birini çekersen bütün çürükler üst üste düşüp yeni CHP’nin sonu gelir..

Görüldüğü üzere, Yeni CHP’nin Murat Hazinedar’ı görevden alamayışının sebepleri İTFAİYECİ tedbirleri..

Yangın yerine ulaşan itfaiyeciler bina birden üzerimize çökmesin diye binanın kontrollü bir şekilde çöküşünü sağlamak için tedbir alırlar..

Ve yangın birden büyük çöküşe sebep olmasın diye ana kiriş ve ana kolonları kontrol altına almaya çalışırlar..

Evet sayın seyirciler, Murat Hazinedar bu yangında en büyük kiriş ve kolanlardan biridir, kontrolsüz çöküşü Yeni CHP’nin sonu olacağını bilmeyen yoktur.

Bu yüzden yeni CHP’nin lideri Kılıçdaroğlu partiyi mahveden bu yangın karşısında, medyada dostlarının katkılarıyla Hürriyet, Cumhuriyet gazetesi, Halk TV gibi hatta Murat Hazinedar’la abidik gubidik ilişkileri yüzünden AKP’nin yandaş medyası bile, bu yangın ateşinin kendiliğinden sönmesini (unutturulmasını) beklediler..

Olmadı, başta Oda TV ve sonra Aydınlık kararlı haber ve yazılarıyla bu yangının unutturulmaması için geri dönülmez bir mücadeleye giriştiler.

Murat Hazinedar’ın yaktığı perişan ettiği yeni CHP’nin pisliklerinin ‘küllenmesine’ izin vermediler, vermeyeceğiz..

CHP’nin neden dizayn edilip onlarca vekilin kovulduğunu ve yeni CHP’nin kimlere niçin teslim edildiğini rezaletleriyle ve kanıt ve belgeleriyle bütün ülke görecek, CHP tarihinin en karanlıkta kalmış çıbanı bütün ilişkileriyle patlayacak..

Yani, Yeni CHP’nin bu büyük suskunluğu ve Murat Hazinedar üzerinde genel başkanın kırmızı dosyayı açmak istemeyişi gösteriyor ki:

FETÖ’nün karargahında FETÖ’yle sırattan el ele birlikte geçeceğiz diyen yeni CHP’de Murat Hazinedar’ın varlığı, yeni CHP’nin ‘kaderidir’, fareler birbirlerine kuyruklarıyla bağlanmış ve belgeleriyle kıskıvrak yakalanmışlardır..

CHP tarihinin en büyük rezaleti ve CHP’yi halk nezdinde karanlıklara gömen İSKİ skandalları neyse Murat Hazinedar yeni CHP için aynı felakettir.

Açın dünkü gazetelere bakın, Kılıçdaroğlu medya nezdinde yeni bir ‘imaj’ atağına geçmiş, başta Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök Kılıçdaroğlu’na methiyeler gırla gidiyor..

Sevgili yeni CHP’liler, bırakın bu boyaları imajları, Murat Hazinedar bataklığı ortadayken, hiçbir yıkama-yağlama hiçbir ‘imaj’ çalışması sizi kurtaramayacak..

Eşekleri boyayıp satan Kayserili tüccarlar gibi gülünç düşmeyin..

Belgelenmiş suçüstü yakalanmış ve CHP’de kökleşmiş bu FETÖ’cüleri kimse hukukun halkın ve bizlerin elinden alamaz..

Nihat Genç / aydınlık.com

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki