Musa Çağıran İçin Takas Formulü

Kara Kartal, Osmanlıspor’un başarılı orta alan oyuncusunu gündemine aldı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Haziran 2017, Çarşamba

Son 3 sezonda 30 maçın altına hiç düşmeyen 24 yaşındaki futbolcu Musa Çağıran için Siyah-Beyazlılar’ın, Başkent ekibiyle görüşmelere başladığı öğrenildi.     Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah- Beyazlılar, bu doğrultuda natifli bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda orta alanda forma rekabetini artırma kararı alan yönetim, Osmanlıspor’un tecrübeli ismi Musa Çağıran’a kancayı taktı.

Geçen sezon Ankara temsilcisiyle 40 maça çıkıp 7 gol ve 1 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki futbolcu için yönetimin, Osmanlı’yla görüşmelere başladığı bildirildi.

Takas formülü devrede

Kariyerinde daha önce; Galatasaray, Konyaspor, Bursaspor ve Karabükspor gibi takımlarda görev yapan Musa’nın Süper Lig tecrübesinin bulunması sebebiyle Kartal’ın radarına girdiği belirtildi.

Merkez orta sahada forma giyen tecrübeli futbolcu, 10 numara hattında ve sağ kanatta da görev yapabiliyor. Son 3 sezonda 30 maçın altına hiç düşmeyen Musa’yı renklerine bağlama konusunda kararlı olan Siyah-Beyazlılar’ın, bu transferi takas formülüyle bitirmeyi planladığı ifade edildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki