Mustafa Pektemek ''Bekledim Sabrettim Çalıştım...

Şenol Güneş döneminde ilk kez 11'de şans bulan Mustafa Pektemek, futbola asla küsmediğini söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:30 Ekim 2018, Salı

Şenol Güneş döneminde ilk kez 11’de şans bulup, formanın hakkını attığı iki golle veren Mustafa Pektemek karşılaşmanın ardından önemli açıklamalar yaptı.

“Süper Lig’de ilk 11 çıkmayalı uzun zaman olmuştu. Elimden geleni yaptım. Önemli olan galip gelmemizdi. Kazanmamız gereken bir Başakşehir maçı var. Bu maç bize moral oldu.”

Kötü seriden böylesine rahat bir galibiyetle çıkmalarının kendileri için çok değerli olduğuna vurgu yapan deneyimli forvet, gelecek hafta oynayacakları Medipol Başakşehir mücadelesini de kazanmak zorunda olduklarının altını çizdi.

Yedek kaldığı ve kadroya alınmadığı dönemlerde bile futbola asla küsmediğini belirten Mustafa, dünkü Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından şunları söyledi:

‘BAŞLANGIÇ OLSUN...’

“SÜPER Lig’de ilk 11 çıkmayalı uzun zaman olmuştu. Bekledim, sabrettim ve çalıştım. Elimden geleni yaptım. Önemli olan galip gelmemizdi. Bu bir başlangıç olur inşallah. Kazanmamız gereken bir Başakşehir maçı var. Bu maç bize moral oldu. Takım arkadaşlarımın da benim kadar sevindiğini hissedebiliyorum. Onların sayesinde ve yardımıyla bu gerçekleşti. Onlara da çok teşekkür ediyorum.”

Erdal CÖMERT / Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki