NATHAN REDMOND'DAN AYRILIK AÇIKLAMASI!

Beşiktaşlı Redmond, İngiltere'den Daily Mail'e açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:01 Haziran 2023, Perşembe

'BURADA GEÇİRDİĞİM ZAMANDAN KEYİF ALDIM'

Takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan ve başka talipleri de olan isim bu konuda şunları söyledi: "Kendimi zihinsel olarak zinde, aç ve fiziksel olarak iyi hissediyorum. Sadece 29 yaşındayım, hala en üst seviyede verecek bir şeylerim olduğunu hissediyorum. Aileme bakıyorum, bir çocuğum daha yolda ve bu beni olabileceğimin en iyisi olmaya daha fazla itiyor. Burada geçirdiğim zamandan gerçekten keyif aldım. Buraya meydan okumak için geldim ama buradaki futbolun gerçekliği düşündüğümün çok ötesindeydi. Eğer kalmak bir olasılıksa oturup konuşuruz ama ne olacağını asla bilemezsiniz. Ben sadece sezonu güçlü bir şekilde bitirmek, yeni bebeğime hoş geldin demek ve dinlenmek istiyorum."

HAZIRLIK SÜRECİ ÇILGINCA'

Tesislere desteğe gelen taraftarın ve maçtaki taraftarın yarattığı atmosfer hakkında İngiliz futbolcu "Odalarımızda hazırlanıyoruz ya da takım toplantıları yapıyoruz ve onları dışarıda duyabiliyoruz. Ellerinde işaret fişekleri olan binlerce kişi yaklaşık bir saat boyunca şarkı söylüyor. Hazırlık süreci çılgınca. Stadyuma gidiyorsunuz ve sahaya bakıyorsunuz ve yarısı dolu. Korner atmaya gidiyorsunuz ve kulağınızın yanından çakmak ya da bozuk para geçebiliyor. Ya da sırtınıza veya kafanıza çarpabilir. Tüm bunların var olduğunu biliyordum ama orada olmak ve bunları deneyimlemek gerçekten bir şey" dedi.

DEPREM VE TÜRKİYE

Yaşanan depremdeki insanlık trajedisine karşı toplumun birleştiğinden bahseden oyuncu "Türk halkının kültürünün gücünü gerçekten gördünüz. Bir araya geldiklerini ve birbirlerine yardım etmek için gereken her şeyi yaptıklar. İçinde olana kadar yarattığı etkinin farkına varamıyorsunuz. Ligdeki her takım bağış yapmak için birbirine bağlandı. İnsanları İstanbul'a getirmek için uçak biletlerini ödedik. Herkes yardım fikirleri getirmek için üzerine düşeni yapıyordu. Bu, Türkiye'deki büyük kulüplerin önemini ve neyi temsil ettiklerini anlamama yardımcı oldu" dedi.

''KULUBÜMLE GURUR DUYDUM''

Beşiktaş taraftarının depremzede çocuklar için etkinliğini de yorumlayan futbolcu "İlk birkaç atışı gördüm ve oyuncular taraftarları alkışlamak için durakladılar. Sonra devam etti. Oyuncakları beyaz çizgilerden uzak tutmaya çalışıyorduk ama hiç durmuyordu. "Vay canına" dediğim anlarından biriydi. Kulübün bir parçası olmaktan gurur duyuyordunuz. Sahip oldukları aile atmosferini gösterdi" diye konuştu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki