Ne Kagawa Ne Chadli!

Fikret Orman'ın gönlünde yatan 10 numara belli oldu...
Haberin yayılanma tarihi:03 Ağustos 2018, Cuma

Fikret Orman, önceki gün Roco, Umut Nayır, Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın ile yapılan imza töreni sırasında, 10 numaralı pozisyonda oynayacak bir futbolcu istediklerini açıklamıştı.

Kulübe yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre; Beşiktaş, Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba'ya talip oldu. Transfer sezonunda G.Saray, F.Bahçe ve Başakşehir ile anılan Emre'nin Siyah Beyazlıların gündemine flaş bir şekilde girdiği kaydedildi.

SOĞUK AYRILDI

Alanyaspor ile kontratının bitmesine 1 yıl kalan 25 yaşındaki futbolcu için takas artı bir miktar para teklif edilmesi bekleniyor. Alanyaspor'dan Beşiktaş'a geçen sezon devre arasında katılan Vagner Love'un Akdeniz ekibine geri dönebileceği konuşuluyor.

Kulüpten olaylı şekilde ayrılan Brezilyalı'nın dönebilmesi için Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile de buzları eritme görevi ise Beşiktaş Başkan Fikret Orman'a düşüyor. Emre'nin menajeri, Başakşehir'le anlaşmadıklarını da açıkladı.

EN SKORER TÜRK'TÜ

Alanyaspor formasıyla geçen sezon 32 Süper Lig maçında forma giyen Emre Akbaba, 14 gol atıp, 10 asist yapmıştı. Emre, bu performansıyla geçen sezon Süper Lig'de en çok gol atan Türk futbolcu olmuştu. 

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki