Necip Varsa Yenilgi Yok

Beşiktaş; 8 Lig, 3 Türkiye Kupası, 1 Devler Ligi, 1 Avrupa Lig imaçında şans bulan Necip Uysal’ın oynadığı maçlarda bir kez bile kaybetmedi.
Haberin yayılanma tarihi:19 Şubat 2017, Pazar

Beşiktaş'ta bir oyuncu var, adı Necip Uysal...

Sağ beke koy oynar, stopere koy oynar, ön liberoda oynar, orta sahanın ortasında oynar... Neresi olursa oynar, asla belli bir çizginin altına da düşmez. İşte o Necip, perşembe akşamı İsrail deplasmanında Hapoel Beer Sheva karşılaşmasına, hem de kaptan olarak çıktı. Süper Lig'de son maçını 10 Aralık'ta yapan Necip, ardından Türkiye Kupası'ndaki Darıca GB ve Kayseri karşılaşmalarında şans buldu. 26 yaşındaki oyuncu perşembe akşamı İsrail'de sanki her maçta ilk 11'de sahaya çıkıyormuş gibi mücadele etti ve görevini başarıyla yerine getirdi.

AVRUPA'DA ÜÇER GOLLÜ ZAFER

Necip Uysal bu sezon Süper Ligde 8, Türkiye Kupası'nda 3, Şampiyonlar Ligi'nde 1, Avrupa Ligi'nde de bir maç oynadı. Beşiktaş, Necip'in oynadığı iki Avrupa Kupası maçından da deplasmandan 3'er gollü galibiyetlerle (Napoli 3-2, Hapoel 3-1) döndü. Necip'li Beşiktaş ligde ise 5 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, kupada ise 2 galibiyet 1 beraberlik elde etti; hiç yenilmedi. Kartal, başarılı oyuncunun forma giydiği 8 lig maçında 4 gol yerken, 4 maçta ise kalesinde gol görmedi.
.
Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki