Negredo Gitmeden İmzayı Attı!

Kulüp görevlisi Erdinç Gültekin havalimanına giderek, Negredo’ya izinsiz olarak transfer görüşmesi yapmaya gittiğini bildiren bir evrak imzalattı.
Haberin yayılanma tarihi:17 Eylül 2018, Pazartesi

Beşiktaş'ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Alvaro Negredo’nun Dubai’ye gidişinin kendi izinleriyle olmadığını açıkladı.

Kulüp görevlisi Erdinç Gültekin havalimanına giderek, Negredo’ya izinsiz olarak transfer görüşmesi yapmaya gittiğini bildiren bir evrak imzalattı. Mahmutyazıcıoğlu, “Biz gitmesi için izin vermedik ama sağlık kontrolünden geçmek istedi. Haberimiz olduktan sonra imza beyannamesi aldık. Yarın (bugün) akşam idmanımız var. Negredo idmana çıkmazsa hukuki süreci başlatmamız için tüm tedbirleri aldık. İstediğimiz şartlarda olursa bu transfer biter ama aksi durumda hukuki yollara başvuracağız” dedi.

‘İyi Bonservis Getirirse Bizde Teşekkür Ederiz’

Negredo’nun Dubai’ye gitmesini değerlendiren Başkan Fikret Orman kafaları karıştırdı. İspanyol golcünün yönetimden izin almadığını belirten Orman, “Transfer için gittiyse kulübün onayıyla olmaz. Tatil günüdür, hocası izin vermiştir. Hiçbir bilgim yok. Giderken Beşiktaş’a teşekkür ettiyse iyi bir bonservis parası getirir biz de ona teşekkür ederiz. Negredo ile alakalı bir şey gelirse değerlendiririz. Yönetimde konuşulacak bir konu gelmedi” ifadelerini kullandı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki