Negredo ve Lens Vasatı Aşamadı!

Negredo ve Lens’in ilk 11’de oynatılmaması tartışma konusu olmuştu.
Haberin yayılanma tarihi:10 Eylül 2017, Pazar

Şenol Güneş'in Karabük deplasmanında 11'de sahaya sürdüğü iki isim de sergiledikleri performansla geçer not alamadı ve ikinci yarıda kulübeye döndüler.

Beşiktaş'ın yeni transferleri Negredo ve Lens, Kardemir Karabükspor karşısında vasatın altında kaldı. 

Siyah-beyazlı takımda iki isim, Karabük ceza alanına sahada kaldıkları toplam 131 dakikada sadece 5 kez girerken, yalnızca tek bir isabetli şut atabildiler. İstenileni veremeyen ve 90 dakikayı tamamlayamayan ikiliden Negredo girdiği 8 ikili mücadelenin ikisini kazanabilirken, Lens ise 9 ikili mücadeleye girip, bunların 4'ünden galip ayrıldı. Fizik güçleriyle hazır görünmeyen Lens, Fenerbahçe'deki performansının altında bir oyun sergiledi ve 3 ortasının yanında yaptığı 13 pasının 6'sını doğru adrese gönderdi.

GÜNEŞ'TEN 4'LÜ ROTASYON

Şenol Güneş dün Bursa maçına oranla 11'de 4 değişiklik yaptı. Adriano'nun sakatlığı nedeniyle sağ bekte Necip'e şans veren Güneş, forvette Cenk'in yerine Negredo, orta alanda Atiba'nın yerine Tolgay, sağda da Quaresma'nın yerine Jeremain Lens'e formayı teslim etti. 

LENS NE YAPTI

26 Topla buluşma
0 İsabetli şut
3 Orta
13 Pas
6 İsabetli pas

Porto öncesi moral oldu

Şenol Güneş, Porto öncesi rotasyon için en doğru zaman olarak Karabük maçını seçti. Negredo ve Lens 11'de başlarken Beşiktaş'ın istekli oyunu karşısında Karabük'ün baskıyı kaldıramayarak hata yapan bir takım olduğunu ortaya çıkardı. Negredo'nun çalışkanlığını ve oyunda olma isteğini beğendim. Ancak açılması için gol atmaya ihtiyacı var. İlk pozisyonunu 30'da Yatabere ile bulan Karabük ilk yarı gol yemediği için sevinmeli. 40'ta ofsayt gerekçesiyle Lens'in atağını durdurarak hata yapan Ali Palabıyık ikinci yarı Yatabare'nin elle topu kesmesindeki penaltıyı atlamadı. Ancak bu sefer Oğuzhan 11 metreden topu üst tribünlere yolladı. Bu moral Karabük'ü canlandırdı. Üstüne Tosiç'in kırmızısı gelince Güneş'in hamle planları bozuldu. Soyunan Cenk'in yerine Mitroviç oyuna girdi. Bence iki yönü oynayabilen Medel alınsa daha isabetli olurdu. Gole ihtiyacı olan bir takımda Lens'in yerine giren Quaresma yerine kurtarıcılığı Babel aldı. Pepe'nin yıldızlaştığı maçta Tolgay ve Caner'i de beğendim. Babel'in gol asistini Oğuzhan'ın yapması kaçırdığı penaltının yükünü aldı. 

Fatih DOĞAN / Sabah

Etiketler: Negredo   Lens   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki