Negredo ve Love Beşiktaş’ı Kilitledi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta, maaş toplamları (6 milyon 350 bin Euro), futbol bütçesinin %13’üne (50 milyon Euro) denk gelen Alvaro Negredo ve Vagner Love, Siyah Beyazlı ekibin yapacağı transferlerin önünde en büyük engel olarak dikkat çekiyor...
Haberin yayılanma tarihi:11 Haziran 2018, Pazartesi

Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan Beşiktaş, bu nedenle futbol bütçesini 82 Milyon Euro'dan 50 Milyon Euro'ya çekme kararı almıştı.

Yeni sezon öncesi bu küçülme bile yönetim için büyük sorun olurken, 4 Milyon 350 Bin Euro maaş alan Negredo ve geçen sezonun ortasında yılda 2 Milyon Euro'ya imza atan Love'ın yüksek maliyetleri, tüm dengeleri alt üst ediyor. Futbol bütçesinin %12.7'sini işgal eden iki yıldızı bu paralara alan kulüp olmadığı için, forvet transferi yapamayan Beşiktaş, diğer bölgeler için düşündüğü takviyelerde de zorlanıyor.

KARTAL'DAN ALMANYA 4. LİGİ'NE

21 Yaş Altı Futbol Ligi'nde sezonun bitmesine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın önemli isimlerinden Gani Sevim, Almanya'nın TSV Steinbach Kulübü'ne transfer oldu. Steinbach, Almanya dördüncü ligi Regionallliga'da Güney Batı Grubu'nda sezonu 8. sırada tamamladı. 

Sabah

Etiketler: Love   Negredo   transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki