Negredo'nun Ardından Vagner Love da Mı Ayrılıyor?

Alvaro Negredo'yu Al Nasr'a gönderen Siyah Beyazlılar'ın, bir diğer golcüsüne daha talip çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Eylül 2018, Çarşamba

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Vagner Love’a da menacerler aracılığıyla teklif geldiği, kulübün değerlendirme aşamasında olduğu belirtildi.

Sarpsborg maçında forma Vagner Love'un! Sarpsborg maçında forma Vagner Love'un!

Vodafone Park'ta o futbolculara tepki! Pektemek, Love... Vodafone Park'ta o futbolculara tepki! Pektemek, Love...

Beşiktaş forvetlerini topla buluşturamıyor!  

Vagner Love, Partizan maçı kadrosuna alınmadı! Vagner Love, Partizan maçı kadrosuna alınmadı!

Siyah-Beyazlılar’da transfer döneminin sona ermesine rağmen hareketli saatler yaşanıyor! Son olarak Alvaro Negredo’yu Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr’a gönderen Beşiktaş’ın bir golcüsüne daha talip çıktı! Transfer döneminde birçok kulüple temas halinde bulunan ancak takımda kalan Vagner Love’a da Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinin ilgisi olduğu öğrenildi.

İlk etapta Negredo sonrası Ocak ayına kadar 11’deki forvet bölgesini Vagner Love’a emanet etmeyi planlayan yönetimin, menacerler aracılığıyla iletilen tekliflerin ardından fikrini değiştirebileceği ifade edildi.

Hem Bonservis Hem Maaş

Beşiktaş’a geçen sezonun ara transfer döneminde 3 milyon Euro karşılığında Alanyaspor’dan transfer edilen Love, 10 Spor Toto Süper Lig maçında 3 gol atması sebebiyle bekleneni verememişti. Bu sezon sadece 4 karşılaşmada görev alıp 1 gollük performans ortaya koyan 34 yaşındaki futbolcunun, tutuk görüntüsünü sürdürmesi sebebiyle gönderilebileceği bildirildi. Siyah- Beyazlılar’ın, Love’ı satıp hem bonservis geliri elde etmeyi hem de 1.8 milyon Euro’luk maaşından kurtulmaya sıcak bakabileceği konuşuluyor. 

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki