Nkodou ve Konoplyanka Transferinde Son Durum!

Beşiktaş'ın transfer edeceği konuşulan Tottenhamlı Nkodou ve Schalkeli Konoplyanka konusunda son gelişmeler oldukça dikkat çekici.
Haberin yayılanma tarihi:23 Ocak 2019, Çarşamba

L’Equipe tarafından Beşiktaş’a geleceği iddia edilen Tottenhamlı Nkodou, hafta sonunda Fulham maçında 86’da oyuna girdi.

Tottenham’ın hocası Pocchetino ise Fransız oyuncu için, ''bütün eksikliklerle herkese ihtiyacımız var. Oynamak için hayal kırıklığına uğradı. Ama daha fazla oynama şansına sahip olacak'' dedi

Konoplyanka İçin Görüşme Bile Yapılmadı

Bu arada Ryan Babel’i 2.1 milyon Euro’luk yüksek yıllık ücreti yüzünden satan, Quaresma’nın ayrılma talebine ise 2.1 milyon Euro’luk yüksek maaşı yüzünden izin veren Beşiktaş yönetimi menajeri tarafından önerilen Konoplyanka için görüşme bile yapmadı.

Schalke’den vergiler düşüldüğünde 3.4 milyon euro kazanan Ukraynalı oyuncunun, Fenerbahçe’den 3.5 milyon Euro artı bonuslarla yaklaşık 4.5 milyon Euro istemesinin bu kararda etkili olduğu ise gelen bilgiler arasında.

''Burak'ın Yanına Forvet Alalım'' Diyemeyecekler

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın transferine muhalif olan isimler bu hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısında Başkan Fikret Orman’a, “bir forvet almayı düşünelim” diyeceklerdi. Fakat ABD’ye giden Orman’ın bu hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısına katılmayacağı bildirildi.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki