Oğluna Okul Pantolonu Alamayan Baba İntihar Etti!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki İsmail Devrim, okul pantolonu alamadığı çocuğu okuldan gönderilince 'Çocuklarıma bakamıyorsam, çocuğuma bir pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki' dediği günün gecesinde intihar etti.
Haberin yayılanma tarihi:22 Eylül 2018, Cumartesi

Uzun bir süredir maddi problemler yaşayan İsmail Devrim, lise öğrencisi olan çocuğuna okulun istediği pantolonu alamadığı için bunalıma girdi.

iki çocuğu lisede okuyan ve aynı zamanda evi için kredi ödeyen Devrim, yaşadığı maddi darboğazdan ötürü zor günler geçiriyordu.

Hereke Nuh Çimento Meslek Lisesi'nde öğrenci olan çocuğu, okulun istediği pantolonu alamayınca eve gönderildi. Bu duruma çok üzülen Devrim, eşine 'Ben size ve çocuklarıma bakamıyorsan, çocuğuma bir pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki' dedi.

Devrim'in eşi: Akşam Gebze'ye pantolon almaya gittiler. Döndüklerinde ise eşim 'Televizyonu kapatın, hadi yatın. Ben çok yorgunum' dedi. Sabah erken kalktığında banyonun ışığının açık olduğunu fark eden Hafize Devrim içeri girdiğinde, eşinin intihar etmiş olduğunu gördü. 

Hafize Devrim: 'Oğlumun gittiği okulda kıyafetler belli. Buna uymak gerekiyor. Üstünü almıştık. Pantolonu alamamıştık. Pantolonu da sonra alırız diye düşünmüştük. Eşim o durumu kafasına çok taktı, ‘Ben size bakamayacaksam niye yaşıyorum ki? Çocuklarıma bakamıyorsam niye yaşıyorum. Ölseydim bundan iyiydi dedi.

Yaşamına son veren İsmail Devrim'in üzerinden 20 TL çıktı...

OSB'de tornacılık yaparken geçirdiği motosiklet kazasının ardından kolu ezilen ve eşine sık sık 'ben bu kolla nasıl çalışırım' diyen Devrim'in üzerinden 20 TL para çıktığı öğrenildi. Devrim aynı zamanda evinin kredi borcunu ödemeye de çalışıyordu. Devrim'in cenazesi memleketi Balıkesir'de toprağa verildi.

Dün de Şanlıurfa'da bir genç, 'İşsizim ve açım' diyerek kendisini ateşe vermişti.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki