''Oğuzhan Giderse Tolgay Var''

Beşiktaş'ın 3-1 kazandığı Göztepe maçında Tolgay Arslan, performansıyla parmak ısırttı.
Haberin yayılanma tarihi:07 Kasım 2017, Salı

Oğuzhan’ın henüz sözleşme yenilemediği ortamda Tolgay’ın gösterdiği performans, ''Oğuzhan devre arasında satılsa da, boşluğunu Tolgay doldurur'' dedirtmeye devam ediyor.

Gurbetçi oyuncu, Göztepe maçında 92 kez topla buluştu. Yüzde 95.9 gibi inanılmaz yüksek bir pas yüzdesi yakaladı. 2 şut pası attı. 1 asist yaptı, 2 top çaldı, 8 de ikili mücadele kazandı.

Tolgay maçtan sonra ''golden sonra kendimize geldik.

İyi pozisyonlara girdik. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Baskılı taraftar olacağını biliyorduk. Üst üste oynayınca öz güven geliyor. Sürekli oynadıkça kendime olan güvenim artıyor. Henüz yüzde 100’ümde değilim. Her zaman hocamın kararı. Saygı duyarım. Ben görev adamıyım. Takım galip gelirse işimi iyi yapmışımdır'' dedi.
Ryan Babel: Attığım gol benim en büyük özelliğim
Kötü misafir Ryan Babel, bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de attığı 4 golü de deplasman maçlarında buldu. Hollandalı, güzel bir gole imza attığı maçta girdiği 6 ikili mücadelenin 4’ünü kazanıp 2 kilit pas verdi ve yüzde 82,4 başarı ile pas yaptı.

Hollandalı maçı, ''bu akşam kazanmak önemliydi. İyi oynadık. İyi konsantre olduk. G.Birliği maçında yaptığımız hataların benzerlerini yapmamak için sahaya çıktık. İstediğimizi aldık'' diye değerlendirdi.
Attığı gol içinse, ''bu benim özelliklerimden birisi. Ceza sahasına yakın bir yerde birebir yakaladığımda mutlaka içeri girip şut atmaya çalışırım. Rakip de bana bu alanı bıraktı. Ben de girip şutumu attım'' sözlerini kullandı.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki