Oğuzhan Yeni Sözleşme İçin Servet İstedi!

Son haftalarda ilk 11’deki yerini kaptıran Oğuzhan Özyakup, sezon sonunda bitecek olan kontratını uzatmak için 3 Milyon Euro maaş ve 2.5 milyon Euro da imza parası istedi.
Haberin yayılanma tarihi:21 Mart 2018, Çarşamba

Fikret Orman, oyuncusuyla milli ara sonrasında özel olarak görüşecek.

Siyah-Beyazlılar’da sözleşme krizi yaşanıyor...

Kulüple olan kontratı sezon sonunda bitecek olan Tolgay Arslan’la 5 yıllık anlaşma sağlayan ve sonrasında Oğuzhan Özyakup’la yapılan ön anlaşmayı resmileştirmek için düğmeye basan yönetim, büyük bir şok yaşadı.

Son haftalardaki performansı eleştirilen Oğuzhan Özyakup’un, sözleşme imzalamak için yeni taleplerde bulunduğu ortaya çıktı. Kara Kartal’ın yeni kontrat için 2.5 milyon Euro’dan (12 milyon TL) 5 senelik anlaşma önerdiği Ozzie, bu teklifin 3 milyon Euro’ya (14.4 milyon TL) çekilmesini talep etti. Ek olarak Oğuzhan’ın, menaceri aracılığıyla kulüpten 2.5 milyon Euro da (12 milyon TL) imza parası istediği öğrenildi.

BAŞKAN’IN TEKLİFİ BELLİ 

Oğuzhan Özyakup’la arası her zaman iyi olan Başkan Fikret Orman’ın, yönetici kurmayları aracılığıyla kendisine iletilen bu taleplere olumsuz karşılık verdiği kaydedildi. Orman’ın, Tolgay Arslan’a verildiği gibi 2.5 milyon Euro’luk maaşta ısrarcı olduğu ve imza parasına da kesinlikle karşı olduğu bildirildi. Başkan’ın, milli ara dönüşü oyuncusuyla bu konuyu özel olarak görüşeceği kaydedildi.

ORTALAMASI 60 DAKİKA

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 31 karşılaşmada 1882 dakika sahada kalan Oğuzhan, ortalama 60 dakika süre alabilmişti. Son haftalarda ilk 11’deki yerini Tolgay’a kaptıran Oğuzhan’ın, bu durumdan dolayı mutsuz olduğu konuşuluyor. Öte yandan Ozzie’yle ilgilenen birkaç kulübün olması sebebiyle menacerinin, ‘imza parası’ kozunu kullandığı belirtildi. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki