Oğuzhan'la Pürüzler Gideriliyor!

Beşiktaş'ın kaptanlarından Oğuzhan Özyakup sezon ortasında imzaladığı yeni sözleşmesindeki yıllık ücretinin artırılmasını istiyor.
Haberin yayılanma tarihi:10 Mayıs 2018, Perşembe

Bu sezon 1,5 milyon euro kazanan Oğuzhan’ın kontratına ek maddeler ve özel bonuslar konulmasını istediği, yönetimin de buna olumlu baktığı ifade edildi.

Siyah-beyazlı takıma FEDA döneminde gelen ve Türkiye’de kaldığı sürece Beşiktaş dışında bir takımın formasını giymeyeceğini her fırsatta dile getiren yetenekli futbolcunun yıllık ücret konusunda iyileştirme beklediği öğrenildi.

Sezon ortasında yönetimin tüm şartlarını kabul ederek ön protokol imzalayan Oğuzhan’ın buna rağmen iyi teklifler aldığı vurgulandı.

Cenk Tosun gibi Avrupa’ya gitmediği sürece Siyah-Beyazlı takımda kalmak isteyen Oğuzhan’ın bu durum karşısında mevcut sözleşmeye ek maddeler konulmasını talep ettiği belirtildi.

Özel bonus maddelerle yıllık ücretini biraz daha arttırılmasını bekleyen başarılı futbolcuya, Beşiktaş yönetimi henüz son kararını bildirmedi.

İmzalanan sözleşmeyi kasaya koyarak, sezon sonunu bekleyen Siyah-Beyazlı yönetim, lig bitince genç futbolcuyu detayları konuşmak için bir kez daha masaya davet edecek.Son iki sezon elde edilen şampiyonluklarda çok büyük pay sahibi olan Oğuzhan’ın bu beklentisine olumlu yaklaşan yönetimin, söz konusu rakamı artırmaya sıcak baktığı ve sözleşmeye ek bonuslar koyabileceği belirtildi.

Yıllık ücreti 1,5 milyon euro olan Oğuzhan takımda en az kazanan oyuncular arasında yer alıyor. Kartal’da Pepe 4 milyon 750 bin euro, Negredo 4 milyon 250 bin euro, Medel 2,3 milyon euro, Lens ise 2 milyon 250 bin euro kazanıyor.

Milliyet  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki