Önce Gönder! Sonra Al...

Denys Boyko, Veli Kavlak ve Aras Özbiliz ile kesin olarak yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş’ta bekleyiş devam ediyor.
Haberin yayılanma tarihi:10 Haziran 2018, Pazar

Siyah-Beyazlı yönetim bu futbolcuları gönderdikten sonra transferde somut adımlar atmayı planlıyor.

Transferde son yılların aksine çok durgun bir dönem geçiren Kartal’da gözler Denys Boyko, Veli Kavlak ve Aras Özbiliz’e çevrildi.

Süper Lig’i 4. sırada bitiren ve bu nedenle iki yıldır kasasına koyduğu UEFA Şampiyonlar Ligi gelirlerinden mahrum kalan Siyah-Beyazlılar öncelikli olarak kadroda düşünülmeyen oyuncularla yolları ayıracak.

Kartal’ın Denys Boyko ve Aras Özbiliz’le 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Sakatlığı yüzünden çok uzun süredir siyah-beyazlı formayı giyemeyen Veli Kavlak’ın kontratı ise 2019’da bitiyor. Beşiktaş toplamda 3 milyon euronun üzerinde yıllık ücret ödediği tecrübeli oyuncuları en kısa sürede kiralık veya bonservisleriyle birlikte göndermeye çalışıyor.

Bayram sonrası

Siyah-beyazlılar; Boyko, Veli ve Aras’ı gönderdikten hemen sonra transferde somut adımlar atmaya başlayacak. Bir süredir görüşme halinde olunan oyuncular konusunda resmi görüşmelere başlayacak yönetim kurulunun, Ramazan Bayramı öncesi herhangi bir oyuncuya imza attırmayacağı aktarıldı. Siyah-beyazlı yönetimin bayram sonrası ise transfer görüşmelerini hızlandırarak, teknik heyetin onay verdiği oyuncuları kadroya dahil etmesi bekleniyor.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki