ÖNDER KARAVELİ'NİN TEİXEİRA PLANI HAZIR!

Önder Karaveli, Antalya kampında hücum çalışmalarına ağırlık verecek.
Haberin yayılanma tarihi:27 Ocak 2022, Perşembe

Alex Teixeira’dan Daha Fazla Yararlanmak İsteyen Siyah-Beyazlı Loca Tüm Forvetlerden Maksimum Verim Almayı Hedefliyor

Süper Lig’e verilen milli arayı fırsat bilerek takımı Antalya’ya götüren Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, kamp boyunca gol sorununu çözmeye çalışacak. Gol fırsatlarının skora dönüşmesi konusunda sıkıntı yaşayan Siyah-Beyazlı teknik adam, hücum hattında çeşitli denemeler yapacak. Yeni Malatyaspor maçında Alex Teixeira ve Kenan Karaman’ı ilk 11’de oynatarak Michy Batshuayi’ye daha rahat bir alan yaratmaya çalışan Önder Karaveli, Cyle Larin ve Güven Yalçın’ı da bu çözüm arayışlarının içerisinde tutmaya çalışacacak. Hücumdaki problemleri bazı oyuncuları kulübeye çekerek değil, tam tersine onları kazanarak çözmeye çalışan başarılı teknik adam, öncelikle Alex Teixeira’yı yardımcı forvet gibi kullanmayı planlıyor.

Larin ile de özel olarak görüşen ve sol kulvarda değişmeli olarak Kenan’a şans verecek olan Karaveli, Güven’i de gizli forvet gibi kullanmaya çaba sarf ediyor.

Antalya kampında takımın kondisyonu üzerinde de duracak olan Önder Karaveli, kaçan gol pozisyonlarını masaya yatırarak, nerelerde hatalar yapıldığı konusundaki analizlerini takımla paylaşacak. Öte yandan Siyah-Beyazlı hocanın, Antalya kampının takım ruhunun güçlenmesi anlamında önemli bir fırsat olduğu konusunda yönetimle görüş alışverişinde bulunduğu de kaydedildi.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki