O'nun Adı Sinan VARDAR!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Ekim 2017, Cumartesi

Bir adam düşünün;

Kos koca bir ömrün, 4/3’ünü Futbola vermiş olsun. Beşiktaş’a ilk yönetim kuruluna seçildiğinde B.E.F.A.M. gibi 7500 genç oyuncuyu portföyüne alan, dev bir alt yapı devrimine imza atsın. (İlerleyen yıllarda bugünün TFF Başkanı Demirören sırf kendisinin ismi arka planda kalacak hasetliğinden, maalesef binlerce gencin kaderini baltalayarak B.E.F.A.M’ı lav etti!..)

İş dünyasına 3 Uluslararası Markayı armağan eden ve Jolly Tour ile bulaşıkçılıktan gelip, 500 MİLYON Euro’luk bir Turizm devi yaratan Sinan VARDAR’dan bahsediyorum!..

Bu yazıyı yazmamın 2 nedeni var!..

* İlki; Fotomaç gazetesinde ‘Mahşerin Beş Atlısı’ başlığı ile Onursal Başkan Süleyman SEBA’nın ardından, BJK’da dönen tüm entrikaları kaleme alması.

* İkincisi ise; Sosyal medyada yapılan ‘TFF Başkan Kim Olsun?’ başlıklı ankette On bin kişinin üzerinde iştirakle Göksel GÜMÜŞDAĞ, Rıdvan DİLMEN, Ali KOÇ gibi isimlerin arasında Sinan VARDAR’ın  %44 oy alarak birinci çıkması.

Kıbrıs’tan Ankara’ya, Tv’lerden Sosyal Medya’ya!..

O’na Türk Futbolu ve BJK deyin, ne engel tanır ne mesafe! Türk futbolunda ve özellikle BJK’da konuşul(A)mayan ne varsa, her yere yetişiyor. Dosdoğruları kişi-mertebe gözetmeksizin eleştiriyor. Kah Yavru Vatan Kıbrıs BRT Tv’de, Kah A Haber (Ankara), Kah Fotomaç, Kah Sosyal Medya, Kah internet portalları, Kah Radyo vs…

TFF’de Kartlar, Yeniden Karılıyor!

Yıldırım DEMİRÖREN’in TFF’den ‘Kırmızı Kart’ göreceğini, artık Sağır Sultanın üvey evladı bile duydu. Şimdi Türk Futbolunda kartlar yeniden karılmaya başlandı. (Dağıtılmasına biraz daha vakit var!) Bende ne olursa olsun Sinan VARDAR’ın ‘As’ kadroda yer alması gerektiğinin, özellikle altını çizmek için bu yazıyı kaleme aldım.

Dile kolay; Futbolla adanmış tam 50 yıl!

Geçen gün telefonda aradığımda Sinan VARDAR ‘Benden başka Türk Futbolunun sorunlarını yazan kalmadı. Nasıl düzelecek?’ demişti. Bende karınca misali destek ve tarafımı belirtmek için 1 moral, 1 nefes olmak istedim.

Uzun lafın kısası Sevgili Sinan Ağabey; ''You'll Never Walk Alone'' (Asla Yalnız Yürümeyeceksin!...)

Not; Aynı çizgide bir yazı yazmak, güzel insan Atilla TÜRKER’e de boynumun borcudur.

Hak edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL. 
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki