Orman: Arjen Robben İle Görüşmüyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Statsız mücadele etmek, moral bakımından çökmüş bir camiayı ayağa kaldırmak gerçekten kolay olmadı.
Haberin yayılanma tarihi:01 Haziran 2016, Çarşamba

Allah’a hamdolsun, şu anda bütün bunları başarmış bir kulüp başkanı olarak bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum" dedi.  Kütahya Beşiktaşlılar Derneği'nin kentteki bir otelde düzenlediği  şampiyonluk kutlaması etkinliğine katılan Orman, burada yaptığı konuşmada,  kendisinin ve arkadaşlarının siyah-beyazlı taraftarların yaşadığı mutluluk için 4  yıl 2 aydır çalıştıklarını söyledi.
 
Takım oluşturmanın çok kolay olmadığını dile getiren Orman, "Bu stadı  (Vodadone Arena) yapmak bu mali koşullardaki bir Beşiktaş için hiç kolay olmadı.  Statsız mücadele etmek, moral bakımından çökmüş bir camiayı ayağa kaldırmak  gerçekten kolay olmadı. Allah’a hamdolsun, şu anda bütün bunları başarmış bir  kulüp başkanı olarak bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum." diye konuştu.
 
Orman, önlerindeki 3 senede tek amaçlarının Beşiktaş camiasını mutlu  etmek olduğunu belirterek, "Şu anda mutlu yüzlerle ve ileriye iyi bakan gözlerle  bana bakıyorsunuz. Allah inşallah bunun devamını size ve bize nasip etsin.  Önümüzdeki üç senede bu ülkenin en büyük kulübü olan Beşiktaş’ın tescillenmesini  yapacağız. Hep beraber bunu göreceğiz." ifadelerini kullandı.
 
 Arjen Robben ile görüşmüyoruz
 
 Başkan Fikret Orman, gazetecilerin transfere ilişkin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin transfer gündeminde kimlerin olduğuyla ilgili sorusuna, "İyi, güzel transferler yapacağız" şeklinde yanıt veren Başkan Orman, transferde Türk mü yabancı transferine mi ağırlık verileceği sorusu üzerine, "Herhalde bir iki Türk olacak diye gözüküyor" dedi.
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bayern Münih’in ünlü yıldızı Arjen Robben transferiyle ilgili söylentilere de "İyi bir futbolcu bende başka bilgi yok ama görüşmüyoruz" diye yanıt verdi.


Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki