Orman Yıldız Avında!

Şubat başında ABD’ye giden ve buradan Güney Amerika’ya geçen Başkan Fikret Orman Brezilya, Arjantin, Şili ve Bolivya gibi ülkelerde scout ekiplerinin önerdiği isimleri izledi...
Haberin yayılanma tarihi:21 Şubat 2018, Çarşamba

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, yaz transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başladı

 Özellikle yaptığı bonservissiz transferleri parlatarak yurt dışına ihraç eden Beşiktaş'ın yeni stratejisinin, "Düşük bedeller ödenerek, keşfedilmemiş yıldız adaylarını bünyeye katmak" olduğu açıklanmıştı.

Başkan Orman'ın bu doğrultuda harekete geçerek, Şubat ayı başında ABD'ye giderken; buradan da Güney Amerika'ya inerek Brezilya, Arjantin, Şili ve Bolivya gibi ülkelerde scout ekiplerinin önerdiği isimleri izledi.

BEŞİKTAŞ'ta sezon sonunda Atiba (35), Lens (30, kiralık), Oğuzhan (25), Atınç (24, kiralık), Talisca (24, kiralık) ve Fatih Aksoy'un (20) sözleşmesi sona eriyor. Başkan Fikret Orman'ın hangi isimlerle devam edeceği şu anda bilinmiyor ancak kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca'nın, aynı şartlarda elde tutulması zor görünüyor. Ayrıca takımın yaş ortalaması 29.3'ü buluyor. Başkan Orman'ın bu ortalamayı 25 seviyelerine çekmek istediği ve buna yönelik transferler yapmayı hedeflediği öğrenildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki