Orta Saha Atiba ve Medel'e Emanet!

Beşiktaş’a geldiği ilk günlerde kadroya girmekte bile zorluk çeken Gary Medel, küsmek yerine çok çalışarak formayı kaptı.
Haberin yayılanma tarihi:12 Şubat 2018, Pazartesi

Beşiktaş’a geldiği ilk günlerde kadroya girmekte bile zorluk çeken Gary Medel, küsmek yerine çok çalışarak formayı kaptı.

Performansını her hafta artıran Şilili yıldız, Bayern Münih maçlarında Teknik Direktör Şenol Güneş’in en önemli kozu olacak.

Karabükspor maçındaki skor avantajı nedeniyle ikinci yarıda Atiba-Medel ikilisini deneme fırsatı bulan Güneş’in, Şampiyonlar Ligi’nde orta sahada değişiklik düşündüğü belirlendi.

Atiba ve Medel’in önünde Talisca’yı görevlendirmenin planlarını yapan siyah-beyazlı hocanın, şubat ayındaki bazı zorlu maçlarda da orta alanda bu ikiliyi görevlendirmeyi düşündüğü aktarıldı.

Vodafone Park’ta gol ortalaması 2,5

Kartal, Vodafone Park’ta rakiplerine şans tanımıyor. Siyah-beyazlı takım, 2015-2016 sezonun son bölümlerinde hizmete giren yeni stadında şimdiye kadar 46 resmi maça çıkarken, 33 galibiyet ve 12 beraberlik aldı, sadece 1 kez mağlup oldu.

Dolmabahçe’de 30 lig maçına çıkan Kartal; 23 galibiyet ve 7 beraberlik elde etti. Avrupa kupalarında bu statta 9 maç oynayan siyah-beyazlılar, 4 galibiyet ve 5 beraberlikle sahadan ayrıldı. Beşiktaş, Dolmabahçe’de oynadığı 7 Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasından 6’sını kazanıp, birini yenilgiyle tamamladı. Siyah-beyazlılar ilk ve tek mağlubiyetini geçen sezon Fenerbahçe karşısında yaşamıştı.

Dolmabahçe’deki 46 karşılaşmanın 33’ünü kazanarak yüzde 71,7 galibiyet oranı yakalayan Beşiktaş tam 118 gol attı.

Kartal’ın maç başına gol sayısı 2,5 oldu. Siyah-beyazlı takım evinde sadece 2 maçı gol atamadan kapattı. Kupada Fenerbahçe’ye 1-0 yenilen Beşiktaş bu sezon ligde Akhisar’la golsüz berabere kalmıştı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki