Ozzie ve Talisca'ya Ayrılık Var Asıl Hedef Fellaini!

Hafta sonunda İngiltere’ye giden Başkan Fikret Orman, Fellaini’nin menajeriyle masaya oturdu.
Haberin yayılanma tarihi:26 Aralık 2017, Salı

Görüşmeler son derece olumlu ilerliyor

Beşiktaş devre arasında bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Siyah-Beyazlı Yönetim, Manchester United’la bu sezon sözleşmesi bitecek olan Fellaini’nin işini bitirmek için yoğun şekilde çalışıyor. Sivasspor maçının ardından hafta sonu İngiltere’ye giden Başkan Fikret Orman, Fellaini’nin menajeriyle masaya oturup, transfer konusundaki detayları konuştu. Başkan Orman, ManU’ya imza atmayan Fellaini’nin sezon sonunda kadroya katılması için maddi imkanları sonuna kadar zorlarken, Belçikalı’nın menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği de bildirildi.

OZZİE VE TALİSCA'YLA AYRILIK VAR

Beşiktaş’ın sezon sonunda Fellaini’yi kadroya katmak istemesinin en büyük sebebi ise Oğuzhan ve Talisca’nın ayrılma talepleri. Siyah-Beyazlılar’da bu sezon bekleneni veremeyen ve kafası çok karışık olan Talisca’ya yönetim serbest kalma maddesi gereği 20 milyon euro ödemek zorunda. Ancak Başkan Fikret Orman bu paranın yarısını bile vermeye sıcak bakmıyor. Oğuzhan’ın ara dönemde veya sezon sonunda ayrılma ihtimali de Fellaini konusunda Beşiktaş’ın ısrarını büyütüyor.

Siyah-Beyazlılar, Dünya Kupası’nda Belçika forması giyecek olan oyuncunun iyi bir performans göstereceğini ve değerini artıracağını düşünüyor.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki