Para Yok Alırsan Boyko Var!

Vida’yı Şampiyonlar Ligi’nde oynatamayacağı için 2.5 milyon Euro’luk teklifi geri çeken Siyah-Beyazlı yönetim, “Artık sadece takasta Boyko’yu verebiliriz” dedi.
Haberin yayılanma tarihi:06 Eylül 2017, Çarşamba

Ukraynalılar kabul etmezse, Hırvat stoper devrede bedavaya gelecek.

Cuma gecesi Türkiye’de bitecek transfer dönemi öncesi Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Vida konusunda sürekli farklı gelişmeler yaşanırken Dinamo Kiev, yarım sezon sözleşmesi kalan Hırvat stoper için 2.5 milyon Euro’luk son teklifi kabul etmemiş, ısrarla 4 milyon Euro istemişti. Beşiktaş’ın “Devre arasında bedelsiz alırız” restinin ardından, Ukraynalılar tekrar masaya oturmak isterken, bu kez Başkan Fikret Orman’dan transfer komitesine talimat geldi. Orman, “Vida’yı zaten Şampiyonlar Ligi’nde oynatamayacağız. Artık sadece takasta Boyko’yu verebiliriz. Para önermeyeceğiz” dedi. Transferden sorumlu yönetici Umut Güner, takas formülü üzerinde Dinamo Kiev ile temasları sürdürecek.

Güneş’ten onay çıktı

Ukraynalılar yanaşmazsa, devre arasında sözleşmesi bitecek olan Vida bedelsiz olarak Kartal olacak. Beşiktaş zaten Vida ile 3 yıllık ön protokol imzalamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş de, Ocak ayında kadar Pepe-Tosic ikilisiyle işi götürebileceklerini söyledi.

Fanatik

Etiketler: Vida   Transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki