Paslar Ozzie'den Goller Love'dan!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Göztepe maçı öncesi 2 oyuncusundan beklentisini açıkladı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Ekim 2018, Cumartesi

SPOR Toto Süper Lig’de 15 puanla 3. sırada bulunan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş yoğun maç temposu öncesi oyuncularını uyardı.

“Gerçek performansımızı sahaya yansıtmanın zamanı geldi. Oğuzhan ve Love ikilisinin organizasyonundan goller bekliyorum. Bu karşılaşma sizin maçınız olsun.”

Yarın Göztepe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan siyah-beyazlılarda 66 yaşındaki teknik adam, 21 günde oynanacak 6 (Göztepe, Genk, Rize, Başakşehir, Genk, Sivas) karşılaşmada, kayıp istemediğini bildirdi.

ÖZELLİKLE bu sezon oynadığı 7 karşılaşmada 3 kez fileleri sarsan Vagner Love ile bu yıl oynadığı 14 müsabakada 5 asist yapan Oğuzhan Özyakup’la ilgili deneyimli teknik adam şunları söyledi.

“Bu maç sizin maçınız olsun. Yoğun karşılaşma temposu içersine Göztepe maçıyla birlikte giriyoruz. Herkes artık silkinip kendine gelsin. Gerçek performansımızı artık sahaya yansıtmanın zamanı geldi. Oğuzhan ve Love ikilisinin organizasyonundan goller bekliyorum. Artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok. İçerde olusun deplasmanda olsun fark etmez, şampiyonluk yarışında olacaksak, bu kaybettiğimiz puanlara son vermeliyiz.”

Erdal CÖMERT / Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki