Pepe Eski Takımını İstiyor!

Portekizli yıldız, “Hedefimiz, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak” derken “Real Madrid’e karşı oynamak güzel olur, son yılların en zorlu takımı” dedi
Haberin yayılanma tarihi:24 Ağustos 2017, Perşembe

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız ismi Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe), dün kendisi için düzenlenen etkinliğine katıldı.

Yıldız oyuncu, imza günü esnasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün gerçekleştirilecek kura çekimi öncesi eski takımı Real Madrid'le aynı grupta olmayı isteyip istemediğinin sorulması üzerine Pepe, "Tabii ki Real Madrid'e karşı oynamak güzel olurdu. Son senelerin en zorlu ve en iyi takımı. Güçlü bir rakip. Bizim hedefimiz, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak. Bunu başarmak istiyoruz" diye konuştu.

KESiNLiKLE ÇOK ŞANSLIYIM

Vodafone Park'ta bulunan Kartal Yuvası mağazasında düzenlenen organizasyona siyah-beyazlı taraftarların ilgisi yüksek oldu. İmza etkinliğinin başlamasından saatler önce stada gelerek sıraya giren taraftarlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Portekizli yıldız Pepe'yi görüp, imza alabilmek ve fotoğraf çektirmek isteyen binlerce taraftar, stat dışında uzun kuyrukta bekledi. İmza gününde taraftarların ilgisiyle ilgili olarak ise Pepe, "Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Benim için çok önemli bir an. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Onlarla burada birlikte olabilmek benim için çok güzel" değerlendirmesinde bulundu.

Fotomaç

Etiketler: Pepe   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki