Pepe "Hiçbir Şey Bitmedi!"

Beşiktaşlı deneyimli futbolcu Pepe, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:04 Kasım 2018, Pazar

Maça kötü başladık

Golden sonra kontrolü ele geçirdik. Rakip kaleye yakın oynadık, uğraş verdik. Gösterdiğimiz performans maçı kazanmaya yetmedi. Oyuncular olarak performansımızı artırmamız lazım. Önümüzde maçlar var. Tempomuzu daha da yükseltmemiz gerekiyor.

Bunu yapabilecek güçteyiz.

Deplasmanda başarısız olduğumuzu kabul etmemiz lazım. Çok daha fazla fedakarlık yapmalıyız. Alçak gönüllü olmak ve fedakarlık yapmak gerek. Halen ligi kazanabilecek maçlara sahibiz. Türkiye Ligi hatayı kabul etmiyor, cezayı kesiyorlar. Çok daha dikkatli olmamız lazım.

"Hiçbir şey bitmedi"

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Pepe'nin açıklamaları ise şu şekilde:

Bu maçı kaybettik ama üzülerek yaşayamayız. Önümüzde hala pek çok maç var ve daha iyi olabilir. Daha iyi olmak için de çalışmak gerekiyor. Takım olarak çalışmalı ve seviyemizi yükseğe çıkarmalıyız.

Maça iyi başlamadık ama genelinde üstün olarak taraf bizdik. Onlar golü attı ve mutlular. Bu da onların bir yeteneği. Biz burada bırakamayız. Beşiktaş futbolcusu olmak bunu gerektiriyor. Karamsar bir tablo yok. Ekim ayı bizim için zor bir ay oldu ama geride bıraktık. İnişli-çıkışlı bir grafik gösterdik. Biz de daha fazla çalışacağız ve yola yeniden çıkacağız.

Hiçbir şey bitmedi. Üzülmeyeceğiz. Lig uzun bir maraton ve biz devam edeceğiz.

Ajansspor

Etiketler: Pepe   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki