Pepe "Zor Bir Maç Olacak''

Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Pepe, Porto ile yapılacak Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:13 Eylül 2017, Çarşamba

"Zor bir maç olacak. Porto'nun iyi oyuncuları var. İyi teknik direktörleri var. Bizim hocamız gerekli uyarıları yaptı, biz de hazırlandık.

3 sene Porto'da futbol oynadım. Eşimle birlikte bu şehirde çok güzel bir anılarımız var. Tekrardan burada olduğum için mutluyum. Dikkatli olmamız gereken şeyler var ve bunlara dikkat edeceğiz.

BBu kupayı 3 defa kazandım, bunun tecrübesine sahibim. Her oyuncunun bildiği gibi, Şampiyonlar Ligi'nde yer alan takımların güçlü olduğunu biliyorum. Yarın Beşiktaş adına kazanmak için sahada olacağız.

Evet benim için duygusal bir an olacak. Porto'dan sonra vitrine çıktım, burada futbola adım attım. Burada kendimi çok geliştirdim. Duygusal olacak ama maçta duyguları bırakıp, Beşiktaş için elimden geleni yapacağım.

Real Madrid'den sonra oynayabileceğim bir takıma geldim, çok mutluyum. Quaresma ile beraber yarın evimizde olmaktan mutluyuz ama şu an Beşiktaş'ın oyuncusuyuz. Yarın hocamız görev verirse Beşiktaş'ın başarısı için elimizden geleni yapacağız"

Ajansspor

Etiketler: Pepe   BEŞİKTAŞ   CL   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki