PLANLAR İŞLİYOR!

Sergen Yalçın sonrası hasta takım ayağa kalktı ve savaşçı kimliğini geri kazandı. Üst üste alınan galibiyetler sonrası Siyah Beyazlılar zirveye yaklaştı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Ocak 2022, Perşembe

SAVAŞÇI TAKIM...

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası takım uçurumun kenarındaydı. Oldukça kırılgan bir yapıdayken hem yönetim hem de teknik heyetin hamleleriyle Siyah Beyazlılar kriz ortamından kurtulmakla kalmayıp yükselişe geçmeyi de başardı. Öncelikle Önder Karaveli'nin takıma kattığı havanın korunması için teknik direktör arayışına son verildi. Yönetimin güvenini kazanan genç çalıştırıcı bu destekle ilk olarak hasta takıma terapiye başladı. Morali bozuk futbolcular kısa sürede kendine geldi. Takım da yeniden savaşçı kimliğini geri kazandı. Önder Hoca geldiğinde Kartal dokuzuncu sıradaydı.

ÇEBİ FAKTÖRÜ

Zorlu dönemde 7 maçta 14 puan toplayan Beşiktaş tam 16 hafta sonra üst üste galibiyet almayı başardı. Başarılı sonuçlarla orta sıralardan kurtulan siyah beyazlılar zirveye yaklaşmış durumda. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin “Sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağımıza ve olacağımıza inanıyorum. Biliyorum herkese garip geliyor ama ben şampiyonluk istiyorum” sözleri de takımın ayağa kalkmasında çok etkili oldu. Zirveye yaklaşılmasıyla birlikte şimdi hedef cumartesi günü Yeni Malatya'yı da yenerek millî araya üçte üç yaparak ve kalan haftalara çok daha iddialı bir Beşiktaş olarak girmek.

KARA ŞÖVALYE YÜKSELİYOR

Batshuayi son üç maçta ikisi penaltıdan da olsa üç defa fileleri havalandırırken teknik heyet ve takım arkadaşlarının en çok güvendiği isim durumunda. Takım savunmasına yaptığı katkıyla takdir toplayan Belçikalı golcü şu ana kadar attığı gollerle 9 puan kazandırmayı başardı. Fileleri dokuz defa havalandıran Batshuayi yaptığı dört asistle de bu sezon toplamda 13 gole direkt olarak katkı sağlamayı başardı.

Türkiye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki