Plase Abdullah Avcı

Beşiktaş yönetimi, teknik direktörü bu hafta belirlemeyi planlıyor...
Haberin yayılanma tarihi:01 Haziran 2015, Pazartesi

Slaven Bilic'in görevinden ayrılması sonrası teknik direktör arayışlarına hız veren yönetim, en geç bir hafta içinde yeni teknik adamını belirleyecek.

Adaylar arasında ilk sırada yer alan ve Başkan Fikret Orman'ın görüştüğü Mircea Lucescu'dan henüz net bir yanıt gelmedi. Beşikaş'ta çalışmaya sıcak baktığını söyleyen Rumen teknik adam, Shakhtar Donetsk Başkanı Rinat Ahmedov ile görüşüp kesin cevabını vereceğini ifade etmişti.

En geç iki gün içinde Lucescu'dan cevap bekleyen yönetim, olumsuz bir durum olması halinde diğer adaylara yönelecek... Önce kupa finali sonrası Şenol Güneş ile temasa geçilecek. Yönetim, Güneş ve Lucescu dışında ismi öne çıkan Mustafa Denizli'yi ise gündeminden çıkardı.

Tecrübeli teknik adam ile temasa geçmeyecek olan siyah beyazlılar, sürpriz bir ismi de listesine aldı. Bu ismin İstanbul Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı olduğu öğrenildi. Bazı yönetim kurulu üyelerinin Avcı ismini Başkan Orman'a önerdiği ancak genç teknik adam ile henüz temasa geçilmediği kaydedildi.

NTV Spor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki