Q7 Bambaşka!

Siyah-Beyazlılar, Akhisar mücadelesinin hazırlıklarını dün sabah basına açık yaptıkları antrenmanla sürdürdü...
Haberin yayılanma tarihi:15 Kasım 2017, Çarşamba

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde düzenlenen çalışmaya takımın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma damgasını vurdu.

Çift kale maç antrenmanında; Necip Uysal, Gökhan Gönül, Mustafa Pektemek, Tolga Zengin, Tolgay Arslan, Anderson Talisca, Adriano Correia ve Mitrovic’li kırmızı takımla mücadele eden Portekizli yıldız, peş peşe attığı gollerle güne damgasını vurdu. Kırmızı takımın 4-2 kazandığı hazırlık karşılaşmasında 10 saniyede 2 gollük performans sergileyen 34 yaşındaki futbolcu, başarılı görüntüsüne ek olarak yaptığı estetik hareketlerle yine göz kamaştırdı. Siyah takımın kalecisi Fabri’ye zor anlar yaşatan Quaresma, etkili oyunuyla teknik direktör Şenol Güneş’i sevindirdi.

Şut idmanının da yıldızı

Çift kale maç antrenmanı sonrasında şut idmanı için de sahada kalan Quaresma, birbiri ardına attığı klas gollerle alkış topladı. Ek olarak Anderson Talisca’yla birlikte özel olarak gol çalışan Q7, Brezilyalı futbolcuyla yakaladığı uyumla dikkat çekti. Kalitesine ek olarak çalışkanlığıyla da göz dolduran Quaresma, takımın en önemli yıldızı olduğunu dün bir kez daha gösterdi.

Savaşçı Negredo

Kara Kartal’ın sezon başında İspanya La Liga ekibi Valencia’dan kadrosuna kattığı Alvaro Negredo, Beşiktaş’ın dünkü idmanında Quaresma’nın ardından ön plana çıkan ikinci isim oldu. Yaklaşık 2 saatlik idmanın tamamında hırslı bir görüntü sergileyen ve saha kenarındaki hocası Şenol Güneş’e kendisini gösterebilmek için adeta varını yoğunu ortaya koyan İspanyol yıldız, forma yarışında sonuna kadar olacağını gösterdi. Çift kale maç çalışmasında siyah takımla 2 gol kaydeden 32 yaşındaki futbolcu, üst üste gelen kırmızı ekibin sayıları sonrasında adeta çılgına döndü.

7 gol birden attı

Tecrübeli oyuncunun ceza alanı içerisinde kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda çoğu kez topu kaleye göndermek yerine her seferinde pas vermesi sonrasında teknik direktör Şenol Güneş, futbolcusunu daha fazla skora yönelik çaba göstermesi konusunda uyardı. İdmanın sonundaki şut çalışmasında bitiriciliğini kullanan Negredo, 10 şutun 7’sinde topu filelerle buluşturmayı başardı.

3 isme özel ilgi

Siyah-Beyazlılar’ın dünkü idmanında genç isimler; Fatih Aksoy, Şiyar Kepir ve Alpay Çelebi de yer aldı. 3 oyuncusunu çift kale maç sırasında dikkatle takip eden teknik direktör Şenol Güneş, mücadelenin bitmesi sonrasında öğrencilerini yanına çağırdı. Gençlerle özel olarak ilgilenen Güneş, özellikle pozisyon alma ve topu akan oyunda iyi kullanma konusunda oyuncularını uyardı.

Adriano fırtınası

Brezilyalı futbolcu, çalışkan görüntüsüyle dünkü idmanın alkış toplayan isimleri arasında yer aldı. Mücadeleci yapısı ve takım arkadaşlarıyla olan uyumuna ek olarak neşesiyle de Siyah-Beyazlılar’a olumlu yönde katkı yapan 33 yaşındaki futbolcu, başarılı performansıyla dikkat çekti. Gary Medel’le çift kale maç sırasında sık sık karşı karşıya gelen Adriano, takım arkadaşına zor anlar yaşattı.

Tosic’ten geçit yok!

Kara Kartal’da geçen sezondan itibaren sol stoper hattında görev yapmaya başlayan Dusko Tosic, formasını kaptırmamak için yoğun bir çalışma programı uygulamıştı. Fazla kilolarından kurtulup atletik bir görüntü yakalayan Sırp futbolcu, dünkü idmanda da tecrübesiyle ön plana çıktı. İkili mücadelelerde geçit vermeyen Tosic, güven veren görüntüsüyle teknik direktör Şenol Güneş’i mutlu etti.

Kırmızı takım coştu

Ümraniye’deki çift kale maçta kazanan taraf kırmızı takım oldu. Necip Uysal, Gökhan Gönül, Mustafa Pektemek, Tolga Zengin, Tolgay Arslan, Anderson Talisca, Adriano Correia, Mitrovic ve Ricardo Quaresma’nın forma giydiği takım, siyah takımı 4-2’lik skorla geçti. Goller; Quaresma (2), Talisca ve Tolgay Arslan’dan gelirken kaybeden ekipte sayılar Negredo’dan (2) geldi.

Caner döndü ama...

Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan’a ağır sözler sarf etmesi sebebiyle TFF’den 6 maç ceza alan Caner Erkin, teknik direktör Şenol Güneş tarafından dinlendirilmişti. 10 günlük özel izninin bitmesinin ardından takıma dönen Caner’in idman eksiği, dünkü idmanda dikkat çekti. Uzun bir süre ligde görev yapamayacak olan Caner’in, Şampiyonlar Ligi kadrosunda da yer alması zor gözüküyor.

Kayıp adam Lens!

Beşiktaş’ın Sunderland’ten kadrosuna kattığı Lens’in düşüşü sürüyor. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 7 maça çıkıp 1 gollük performans sergileyebilen 29 yaşındaki kanat oyuncusu, etkisiz görüntüsünü dünkü idmanda da sürdürdü. Çift kale maç antrenmanında adeta kayıp olan Hollandalı futbolcu, şut çalışmasında da başarılı olamaması sebebiyle hocası Şenol Güneş’ten uyarı aldı.

Haber Kaynağı: Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki