Quaresma 'Fikret Orman'ı Konuşmak Bile İstemiyorum!'

Kasımpaşa'nın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Beşiktaş'a geri dönme ihtimali hakkında konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:26 Kasım 2019, Salı

Deneyimli oyuncu, uygun şartlar oluşması halinde Siyah Beyazlı ekibe dönebileceğini ifade etti.

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa forması giyen Ricardo Quaresma, Beşiktaş'tan ayrılış süreci ve Siyah Beyazlı ekibin eski başkanı Fikret Orman hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, Beşiktaş'a olası bir geri dönüşe açık kapı bırakırken Fikret Orman ile arasında yaşananlara ilişkin ise ismini kullanmadan 'konuşmak istemiyorum' dedi.

Ricardo Quaresma'nın açıklamaları şu şekilde;

"Beşiktaş'ı her zaman takip ediyorum. Benim için özel bir kulüp ver hep de öyle olacak. Ayrılığım hocanın değil başkanın isteğiyle gerçekleşti. Beşiktaş'ın geçmiş başkanıyla ilgili yorum yapmak ve konuşmak istemiyorum. Şu anda kariyerime Kasımpaşa'da devam ediyorum. Bir gün Beşiktaş'a dönmem için şartlar oluşursa konuşur, bakarız."

Şenol Güneş'e 2020 tebriği

"Türkiye Milli Takımı'nı EURO 2020'de izleyebilecek olmaktan mutluyum. Tabii ki bu çok büyük bir başarı. Şenol Güneş'i tebrik ederim. Bence bütün ülkenin ona müteşekkir olması lazım. Fransa'yı burada mağlup etti ve Fransa'da berabere kaldı. Onu ve herkesi kutluyorum."

Fenerbahçe ve Galatasaray İtirafı

"Beşiktaş taraftarına saygısızlık yapmamak için 'Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynamam' dedim. Beşiktaş ve Porto benim hayatımda en özel iki takım, her zaman öyle olacak. Beşiktaş karşısında gol atarsam tabii ki sevinmeyeceğim."

Trtspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki