Quaresma 'İsterseniz Giderim!'

Malmö maçında gördüğü kırmızı kartla eleştiri oklarını üstüne çeken, çok kötü oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında da ilk 45 dakikada oyundan alınan Quaresma gemileri yine yaktı!
Haberin yayılanma tarihi:18 Aralık 2018, Salı

Oyuncu değişikliği için statta yapılan anonsta adı okunduğunda taraftarların ıslıkladığı Portekizli yıldız yönetime, "İsterseniz takımdan gidebilirim. Eğer benim performansımdan memnun değilseniz söylemeniz yeterli. Kulübe herhangi bir sorun çıkarmam" dediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın, Genk ile oynadığı ve 4-2 yenildiği maçta da ıslıklanan Ricardo Quaresma, mücadelenin ardından "Bu takımda istenmiyorsam ayrılabilirim" mesajını vermişti.

İsabetli Şutu Yok

Ricardo Quaresma, ilk 11'de sahaya çıktığı Trabzonspor karşılaşmasında etkisiz kaldı. İkinci yarıya çıkmayan tecrübeli futbolcu, isabetli şut atamadan maçı tamamlarken başarılı dripling değeri de sıfırda kaldı. Quaresma 45 dakikada 8 isabetli pas yapabildi.

Mansız'dan Taraftara Yanıt

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü İlhan Mansız, Instagram'daki bir fotoğrafına, "Takımla ilgili paylaşımın yok. Sen buz patenine, modelliğe falan geri dön" yorumunu yapan taraftara yanıt verdi. Çok sinirlenen Mansız, "Teknik direktörlük, antrenörlük Instagram'dan yapıldığında yüklerim, sen hiç merak etme" karşılığını verdi.

Pepe 100 Bin Euro'ya Gitti!

Karşılıklı anlaşarak Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Pepe'ye sadece 100 bin 700 Euro tutarındaki Eylül ayından kalan taksidi ödenecek. Oyuncuya Mayıs'a kadar olan 2.5 milyon Euro alacağı ise verilmeyecek. Bunun karşılığında da Pepe bonservisini aldı. İlk teklifi Porto'dan alan Portekizli futbolcu, sosyal medyadan kulübe ve taraftara teşekkür etti.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki