Quaresma & Pektemek Uyumu Muhteşem!

Çaykur Rize maçında iki gol atan ve Cenk Tosun gibi hücumun her bölgesinde aktif oynayan Mustafa Pektemek asık olan yüzleri güldürdü.
Haberin yayılanma tarihi:31 Ekim 2018, Çarşamba

Şenol Güneş tecrübeli oyuncusunu takımın as golcüsü yapacak.

Aboubakar, Talisca ve Cenk Tosun gibi isimleri kariyerlerinde düşüş yaşarken yeniden parlatan Şenol Güneş çok uğraştı ve sonunda Mustafa Pektemek'i de istediği tipte bir golcüye dönüştürdü.

Çaykur Rize maçında iki gol atıp hücumun her bölgesinde aktif olan tecrübeli oyuncu artık Beşiktaş'ın as golcüsü olacak.

Şenol Güneş'in hafta sonunda lider Başakşehir'le oynanacak maçta Pektemek'i ilk 11'de başlatacağı öğrenildi. Uzun süredir golcü sıkıntısı yaşayan siyah-beyazlılarda Cenk Tosun'un gidişinden sonra Negredo, Love ve Larin beklentileri karşılayamamıştı. Mustafa Pektemek ise 5 kupa maçında 4 gol atsa da zorluk derecesi daha yüksek olan lig karşılaşmalarında yokları oynamıştı. Şenol Güneş'in amacı Pektemek'i hücumun her bölgesinde aktif olan Cenk Tosun gibi kullanmaktı.

Takım da Rahatladı

Tecrübeli golcü hocasının bu beklentilerini karşılayamamıştı. Ta ki pazartesi akşamı oynanan Rizespor maçına kadar. Mustafa Pektemek yeri geldi kanada geçti, 10 numara bölgesinde sürekli pas aldı ve aldığı topları atağın hızını artıracak şekilde dağıtıp ceza sahası içine koşular yaptı. Tıpkı Cenk Tosun gibi Quaresma ile uyumu da muhteşemdi. Portekizli yıldızın ortalarına çok iyi hareketlenen tecrübeli oyuncu, iki gol pasını da çok iyi değerlendirerek ağları sarstı. Üstelik topukla attığı ilk golde de klasını konuşturdu. Mustafa Pektemek sadece hocasını değil, takım arkadaşlarını da rahatlattı. Uzun süredir hücumda hareketli bir golcünün eksikliğini çeken takım, Pektemek'in etkinliği sayesinde Çaykur Rizespor maçında özlenen Beşiktaş gibi oynamış oldu.

Her Zaman Beşiktaş'tayım!

Bu sezon toplamda 7 asiste ulaşan ve geçen sezon toplamda yaptığı 8 asiste 10. haftada yaklaşan Quaresma taraftarlarla da arasını düzeltti. Genk maçında tribünlerle diyaloğa giren Portekizli yıldız, üç asist yaptığı Çaykur Rize maçından sonra dün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Her şey için teşekkürler... Ben her zaman Beşiktaş'ta olacağım" ifadelerini kullandı.

Guti Gitti Gidiyor!

Real Madrid'de Lopetegui'nin 5-1'lik Barcelona mağlubiyeti sonrası görevine son verilmesinin ardından Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Guti ismi ön plana çıktı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Real Madrid yöneticilerinin favori ismi Guti olurken İspanyol devinin listesinde Antonio Conte ve Santiago Solari'nin de olduğu belirtildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz hafta sonu Şenol Güneş ile birlikte yaptığı basın toplantısında, "Guti eğer Real Madrid'in teknik direktörü olursa gurur duyarım" demişti.

Türkiye Gazetesi

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki