Quaresma’nın Porto Aşkı Depreşti!

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Porto-Liverpool maçını tribünden takip etti.
Haberin yayılanma tarihi:19 Nisan 2019, Cuma

Sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalardan uzak olan Portekizli oyuncunun bu hareketi, sezon sonu Porto’ya transfer olacağı iddialarını güçlendirdi.

Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’un, deplasmanda Porto’yu 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada tribünlerde tanıdık bir isim de yer aldı.

Beşiktaş’ta sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalardan uzak olan Ricardo Quaresma, Portekiz’deki maçı yerinde takip etti.

Sezon sonu Porto’ya transfer olacağı iddia edilen Quaresma, geçen ay Portekiz basınına yaptığı açıklamalarda, “Porto benim büyük aşkım. Kalbimdeki yeri başkadır. Çok farklı bir kulüp ve başkanları en iyisi” ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş ile 2020’ye dek sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki futbolcu, bu sezon 29 maçta 3 gol attı ve 14 asist yaptı.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında 22 Nisan Pazartesi günü Demir Grup Sivasspor’a konuk olacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmalarının yapıldığı belirtildi. Isınma ve istasyon koşularıyla başlayan idmanın pas, 5’e 2, dar alanda oyun kontrol pas ve taktik programının yer aldığı çalışmalarla devam ettiği bildirildi. Antrenmanın, yarı sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışmasıyla sona erdiği aktarıldı. 

Beşiktaş, bugün gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Karar

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki