Quaresma’ya Verilen Cezanın Detayları Açıklansın!

Mustafa Denizli Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Mart 2018, Cumartesi

İşte o açıklamalar;

Beşiktaş’ın F.Bahçe ve Trabzon maçlarından aldığı 6 puan sadece 6 puan mıdır?

- Beşiktaş bu iki maçta 6 puandan çok daha fazlasına kazandı. Dolayısıyla yani sonucu ne olursa olsun Beşiktaş, Bayern maçına bir prestij maçı olarak çıkacak. Ama şu anda en yakın rakipleriyle puan farkı üç ve ikisiyle de maçı var. Beşiktaş, puan kaybedeceği hesaplanan haftalarda kaybetmedi ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri oldu. Biraz evvel söylediğin iki maçtan 6 puan, 6 puandan çok daha fazlası.

CEZANIN DETAYI AÇIKLANSIN

Quaresma’ya verilen 5 maçlık ceza çok tartışıldı. Siz verilen bu cezayı hakkaniyetli buldunuz mu

Quaresma, iki olaydan ceza aldı. İki olaydan da minimum ceza almalıydı. Bir şeye kulp takmak istiyorsan 50 kulp bulabilirsin.

Tahrik var mı yok mu? Tahrik hafifletici sebeptir. İkinci olayı hangi şartlarda değerlendireceksin? Tüm bunlar açıklanmalı. “Şu, şu, şu eylemlerden dolayı bu ceza, şu, şu eylenlerden de şu indirim yapıldı ve toplamda da cezası bu olmuştur” denilmeli.

Bunun açıklanması lazım. Yönetmelik ve kamu vicdanı açısından problem yoksa, tamamdır. Pencerenin iki tarafından bakıyorsun. Bir taraftan fazla bulursun cezayı, diğerinden az gelebilir. Maçı izlerken oluşan eylemlerden ötürü 3-4 maç diye düşünüyordum. Bende böyle bir algı oluştu. Ama neticede talimatlarla değerlendirildiğinde farklı bir durum da ortaya çıkıyor.

BAYERN’İ YENMEK ÖNEMLİ

İlk maçta alınmış 5-0’lık bir yenilgi var. Beşiktaş’ın Bayern maçına nasıl bakmalı?

İLK maçta alınan skor önemli değil. Kazanırsa Beşiktaş, harika bir iş yaparak veda eder. Yani burada Bayern’in de Beşiktaş’ın da farklı duygularla çıkacağı bir maç olacak. Bayern Münih, Bundesliga’da neredeyse hedefini yakalamış durumda. Beşiktaş ise yakalamak için mücadele ediyor. Daha değişik uygulama, Beşikaş tarafından beklenir. Bu maçlar enteresan maçlardır. En yakın örneğini önceki gün yaşadık. Manchester City, 4-0 kazandığı maçın rövanşında evinde 2-1 kaybetti. Böyle bir tablo da ortaya çıkabilir.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki